'Erdoğan Milli Diktatörlük Uygulamalı'

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sosyal medyada sansür düzenlemesini Meclis’e getireceklerine yönelik açıklamasına Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten destek geldi. Perinçek, “Milli iktidar diktatörlük uygulamalı” dedi.

03 Temmuz 2020 Cuma 13:35
'Erdoğan Milli Diktatörlük Uygulamalı'

AKP’ye verdiği destekle bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bu kez de Erdoğan’ın, “Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerine sahip çıktı. Aydınlık’a verdiği röportajda terörle mücadele, ulusal bütünlük ve kişisel haklar konularında yürütülen tartışmaları değerlendiren Doğu Perinçek, özgürlüğün sınırlanmamasına tepki göstererek ”Milli devletin diktatörlük uygulaması gerekir” dedi.

SOSYAL MEDYAYI ‘PANKREAS MİNDERİNE’ BENZETTİ
Sosyal medyayı pankreas minderine benzeten Perinçek’in sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

”Pankreas güreşinde ısırmak, kolunu kırmak serbest. Sosyal medyada sövmek, aşağılamak, hakaret etmek serbest değil sanki mecburiyet. Girerken bize sövmek hakaret etmek, ısırmak kırmak dayatılıyor. Biz ne kadar terbiyeli olsak da… Çok beğendiğim terbiyeli insanları bile oraya girince tanıyamıyorum. Benim tanıdığım Ahmet, Mehmet, Ayşe bu değil. Çünkü öyle bir ideolojik dayatma var. Oraya girdiğinizde siz de pankreas meydanına çıkıyorsunuz. Karşı taraf ısırdığı için siz de ısıracaksınız. Bunun dışında kalan çok az insan var.

‘MİLLİ DEVLET DİKTATÖRLÜK UYGULAMALIDIR’
Özgürlüğü sınırlamayan anlayışa tepki gösteren Perinçek şöyle devam etti: “Yozlaşma çürüme terbiyesizlik ahlaksızlık bu tespitler çok çok doğru. ‘Özgürlük var.’ Neyin özgürlüğü var? Terbiyesizliğin, ahlaksızlığın özgürlüğü… Kadına saygısızlık gibi bir özgürlüğü kabul etmiyoruz. İnsanı aşağılamak gibi, eşitsizlik gibi bir özgürlük kabul etmiyoruz. Vatana ihanet etmek, terörü desteklemek gibi bir özgürlük yok. Amerika’nın uşağı, piyonu olmak gibi özgürlükleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Buna karşı milli devletin diktatörlük uygulaması gerekir.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.07.2020 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol