'ERDOĞAN'IN SONU GELDİ...'

FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, onaylı sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit etti.

24 Mart 2017 Cuma 02:13
'ERDOĞAN'IN SONU GELDİ...'

Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, onaylı sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit etti. “Recep Tayyip Erdoğan artik yolun sonuna geldi.” şeklinde mesaj yazan Amerikalı Neo-con yazar Michael Rubin, bir başka mesajında ise, “Erdoğan yolsuzluklar yapmazsa ve cehalet içinde olmasaydı, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi” ifadelerini kullandı.

İşte o mesajlar:

michael-rubin.jpg

Pentagon'un sözcüsü gibi kabul edilen Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, özel olarak Orta Doğu ve Türkiye meseleleri üzerine çalışması nedeniyle bölge ve ülkemiz hakkında sık aralıklarla yazılar kaleme alıyor. Rubin, Fethullah Gülen cemaatine yakınlığı ve Erdoğan'a karşı olumsuz bakışıyla biliniyor. Bilhassa darbe kalkışmasının öncesinde ve ardından Erdoğan hakkında ortaya attığı ilginç iddiaları ile adından söz ettirmeyi başaran Rubin, 15 Temmuz FETÖ darbesini 4 ay önce yazarken, darbeye de örtülü destek verdi

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.03.2017 02:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol