ERDOĞAN'IN GERÇEK HASTALIĞI NE?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazı için gittiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi. Ardından şekerden kaynaklı tansiyon düşmesi olduğunu açıkladı. Peki Erdoğan'ın gerçek hastalığı ne?

25 Haziran 2017 Pazar 23:53
ERDOĞAN'IN GERÇEK HASTALIĞI NE?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazı için gittiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi. İlk müdahalesi camide yapılan Erdoğan, daha sonra sağlık durumuna ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdim. Şu an bir sorun yok. Toparladım" dedi. Bir görgü tanığı yaşananları "Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı" diye anlattı. 

Tüm bu yaşananlar Erdoğan'ın rahatsızlığına ilişkin soru işaretlerini tekrar gündeme getirdi. Kamuoyunun sınırlı bilgiye sahip olduğu Erdoğan'ın hastalığına dair çeşitli iddialar bulunuyor. Kolon kanseri, epilepsi bu iddialardan bazıları. 

15 Temmuz Fethullahçı darbe girişimi sonrası kimliği açığa çıkan Fuat Avni hesabından 2016 yılında atılan mesajlarda Erdoğan'ın Sara nöbetlerinin sıklaştığı iddiası ortaya atılmıştı. 

Fethullahçı çetenin kontrolünde olan ve Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden istihbarat alan hesaptan atılan mesajlar şu şekildeydi; 

"F.sist'in doktorları sürekli bir endişe ve panik halinde. Konuşmaya korkuyorlar. Ellerinde olsa hepsi görevi bırakacak"

"F.şist'in Sara nöbetleri sıklaşmaya başladı. Halk içinde nöbet geçirirse, F.şist hepimizi asar diye doktorların ödü kopuyor"

 "F.şist'in hastalığı nüksettiğinde yüzü kapkara kesiliyor. Elindeki kaşığı tutamayıp yemeği üzerine döküyor." (Kaynak:ABC)

Erdoğan camide rahatsızlandı! galerisi resim 2

Öte yandan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Erdoğan'ın namaz öncesi geçirdiği kısa süreli rahatsızlıkla ilgili, "Şüphesiz ki bu kadar yoğunluk, Ramazan'ın yorgunluğu ve yoğun programlar oluyor. Bu herkesin başına gelebilir, normal olarak karşılamak lazım. Bunlar küçük şeylerdir, Allah şifa verir" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.06.2017 00:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol