'Erdoğan Halife İlan Edilecek'

LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, katıldığı televizyon programında çarpıcı iddia ortaya attı.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 23:23

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'ya konuşan Toker, "Halifeliğin kaldırılmasının 100. yılında, halifelik referandumu yapılacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan halife olarak ilan edilecek" dedi.

Daha önce Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk on ekonomisine gireceği yolunda AKP hedefinin kesinlikle tutturulamayacağını belirttiğini hatta bırakın onuncu olmayı mevcut on yedinci sırada bile kalamayacağını kaydeden Toker, " Şimdi açıkça söylüyorum önümüzdeki 4 yıl içinde bir referandum daha yapacağız.  Bugün baktığınızda Büyük Ortadoğu Projesi ve Erdoğan'ın eşbaşkanlığı aynen devam ediyor. Zaten bütün parçalar da yerine oturuyor. Önce eşbaşkanlık sonra başkanlık seçimi sonra Kürt sorunu vs.. Bakmayın öyle Afrin'e girdik, Münbiç'i alacağız sözlerine o sorun da aşılacak bir şekilde sonrasında bir adım daha kaldı o da Erdoğan'ın asıl ideali. Halifelik. Millete soracak Halifeliği getirelim mi getirmeyelim mi diye. Bunun altyapısı şimdiden hazırlanacak ve 3 Mart 2024 Halifeliğin kaldırılışının yıldönümü. Öncesinde de yapılıp o tarihte bu ilan edilebilir. Çünkü Halifelik Büyük Ortadoğu Projesi'nin de önemli bir parçası Amerikalılar açısından.  Önce Gülen üzerinden bu halledilecekti ama şimdi Erdoğan üzerinden bunu yapacaklar. Abdurrahman Dilipak'ın bu konuda yazıları var 'O saray halifelik sarayıdır cumhurbaşkanlığı sarayı değildir'. O bin yüz odanın her biri bir İslam toplumuna tahsis edilecek diye. Özellikle Amerika literatüründe bu iş halledilmiş durumda. İsrail de bunu istiyor çünkü İslam dünyasını tek bir adamla kontrol etmek amacında. Amerikanın söylediği şu; Türkiye'yi kontrol edemiyoruz gerek askeri ile gerek muhalefeti ile yargısı ilevs. ama bir adamı kontrol etmek ve tüm planları hayata geçirmek çok kolay.  Önce kamuoyu hazırlanacak sonra diğer hazırlıklarla bu iş milletin önüne getirilecek" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.07.2018 23:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
M.Semih Arıcı 2018-07-05 22:28:01

Çoktan tarihe mal olmuş, Hz.Peygamberden sonra dört halife döneminde zorunluluktan konulan ama Emeviler tarafından zalim bir hükümdarlığa dönüştürülen halifelik misyonunu tamamlamıştır.İslamda ruhbanlık yoktur:İslam papalığı yoktur yani.Zaten ilan etseler bile kendilerinden başka hiçbir islam ülklesi iplemez..