Erdoğan: Düştüğümüzde Tekme Atacak...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Düştüğümüzde tekme atmak için bekleyen o kadar çok kesim var ki... Ne olursa olsun Ayakta kalmanın önemini çok iyi biliyoruz." dedi.

24 Ocak 2019 Perşembe 14:01

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kara Harp Okulu HGM Atlas ve HGM Küre Uygulamaları'nın tanıtım töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bölümler şöyle:

Kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Türkiye Uzay Ajansı ile uzay çalışmalarında yeni bir aşamaya geçtiğimize inanıyorum. Ülkemizde elektronik devlet kullanıcı sayısı 41 milyonun üzerine çıkmıştır.

"YAPAY ZEKA DÜNYANIN GELECEĞİNE DAMGA VURACAK"

Yapay zeka her alanda dünyanın geleceğine damga vuracak bir devrimdir. Bu değişim sürecini kontrollü bir şekilde yürütmemiz gerekiyor. Tüm kurumlarımızı yapay zeka devrimine hazırlamalıyız. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, yapay zeka konusunda nereye varılırsa varılsın, insan her şeyin merkezinde olmaya devam edecektir.

"AYAKTA KALMANIN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Açık söylüyorum, Suriye'de insani amaçlarla bulunan tek ülke Türkiye'dir. 16 yıldır Türkiye'yi her alanda büyütmenin mücadelesini veriyoruz. Düştüğümüzde tekme atmak için bekleyen o kadar çok kesim var ki... Ne olursa olsun Ayakta kalmanın önemini çok iyi biliyoruz. Açık konuşmak lazım. Türkiye'nin son 5-6 yılda başına gelen her hadise, ülkemizi tökezletip düşürme projesinin birer parçasıdır. Avrupa Birliği süreci budur. Suriye'de yaşanan olaylar budur. Sonunda darbe teşebbüsüne kadar işi vardırdılar. Demokrasiye inanmış bir cumhurbaşkanı olarak, dünyanın neresinde olursa olsun, nerede bir darbe girişimi varsa, ayırt etmeksizin biz hepsinin karşısındayız. Sandıktan gelene, herkes saygı duymak zorundadır.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol