'Erdoğan Allah'ın Kudretinden de Şüphe Ediyor'

AKP'li yöneticilerin Türkiye’nin bekasıyla AK Parti’nin bekansını bir tutan söylemlerine Saadet'li Belediye Başkan adayı Faruk Ünsal’dan tepki geldi.

01 Şubat 2019 Cuma 00:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri’ni kazanabilmek adına sık sık söylediği “AK Parti’nin tökezlemesi demek Türkiye’nin sarsılması demektir” sözlerine Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal’dan tepki geldi.

TV5 ekranlarında Çağla Cilara’nın sunduğu “Gündemdekiler” programının bugünkü konuğu Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Ahmet Faruk Ünsal’dı.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Faruk Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimler öncesi AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderini bir tutan söylemlerini de sert bir şekilde eleştirdi.


"BU SÖYLEM ALLAH’IN KUDRETİNE KARŞI ŞÜPHEDİR"
Ünsal, AK Partili yöneticilerin "Biz gidersek başörtülülere saldırırlar, biz gidersek ayağımızdan tavana asarlar, biz gidersek Türkiye yok olacak" gibi seçim öncesi kullanılan sözleriyle ilgili “Ben bir Müslümanım dolayısıyla benim inancıma göre Allah’ın inayeti, Allah’ın rahmeti bir kişiye veya bir ekibe tapu edilmiş değildir. Bu söylem Allah'ın kudretine dair şüphe duyan bir insanın söyleyebileceği bir şeydir. Türkiye’de çok kıymetli yetişmiş siyasi kadrolar var. Bu ekip gider başka ekip gider bu kervan yürür.” dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol