'DUYUM ALDIM, ENDİŞELİYİM...'

MHP‘li muhalif lider Meral Akşener, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumla ilgili olarak çarpıcı bir iddiada bulundu. Meral Akşener, ‘başkanlık referandumu’nun iptal edilebileceğine yönelik duyumlar aldığını söyledi.

08 Mart 2017 Çarşamba 01:02
'DUYUM ALDIM, ENDİŞELİYİM...'

MHP’de Devlet Bahçeli’ye muhalif isimlerden Meral Akşener, ‘başkanlık referandumu’na ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Meral Akşener, dün akşam TELE1 TV’ye özel bir röportaj verdi. 16 Nisan’daki referandumda sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan Meral Akşener, “Hayır oyu veren her kişi oyunun akıbetini takip için sandığın başında olsun” dedi. “Net bir şekilde hayır çıkacak” diyen Meral Akşener, kararsızların ‘hayır’a doğru kaydığını dile getirdi.

“Bir şey bahane edilip referandum iptal edilebilir

Meral Akşener, “Bir provokasyon bekliyor musunuz” sorusuna ise çok çarpıcı bir iddiayla yanıt verdi. “Duyumlar alıyorum, endişem var” diyen Meral Akşener sözlerine şöyle devam etti:

“O endişe de şudur; bir şey bahane edilip referandumun iptal edilebileceği. Madem milli iradeye bu kadar çok güveniyordunuz, millete götüren sizsiniz. Bunu iptal ettiğiniz zaman söz veriyorum meydan meydan, salon salon, ev ev gezer, milli irade kaçkını olduğunuzu söylerim.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.03.2017 01:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ragıp ÇİÇEN 2017-03-10 02:06:25

23 Mart 2017 bambaşka bir baharın başlangıcı olacak..:)
15 yıl süren kışın bitimine 10 gün kaldı..! rç