DÜNYA GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRMELİ

Cumhurbaşkanı Gül, Gaziantep'teki canice eylemi gerçekleştirenleri lanetledi, "Dünya, bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü görmeli" dedi.

21 Ağustos 2012 Salı 17:40
DÜNYA GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRMELİ

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'teki patlamada, dördü çocuk olmak üzere 9 vatandaşın hayatını kaybetmesi, çok sayıda vatandaşın da yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Gül, şunları kaydetti:
''Milletimizin başı sağ olsun. Çocukların da aralarında bulunduğu masum sivilleri hedef alan bu canice eylemi gerçekleştirenleri lanetliyorum. Hayatlarının baharında küçük çocukların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha anlatmaktadır. Tüm dünyanın bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesini umut ediyorum.
Sağduyu çağrısı
Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki; bu alçakça saldırıyı yapanlar, Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımı da sağduyulu davranmaya ve sukunet içinde hareket etmeye çağırıyorum. Devletimiz ve milletimiz, her türlü sorunu ve belayı bertaraf edecek güç ve kararlılıktadır.''

TRT





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol