DÜN ÖYLE BUGÜN BÖYLE...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş yıllardaki sözleri tekrar gündeme geldi. Erdoğan'ın "Başımıza bir şey geldiğinde hemen 'dış güçler' deriz, şu deriz bu deriz, ben buna katılmıyorum" ifadeleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 00:53

Doların 4.92'ye dayanmasının ardından hükümetten açıklamalar peş peşe geldi.Açıklamalarda 'dış güçler'e vurgu yapılarken, Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın "Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü" ifadeleri dikkat çekti.

"BAŞIMIZ SIKIŞTIĞINDA HEMEN 'DIŞ GÜÇLER' DERİZ, BEN BUNA KATILMIYORUM"

Hükümetten yapılan 'dış güçler' odaklı açıklamaların üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş yıllarda kullandığı ifadeler tekrar gündeme geldi."Başımıza bir şey geldiğinde hemen 'dış güçler' deriz, şu deriz bu deriz, ben buna katılmıyorum" şeklinde konuşan Erdoğan'ın ifadeleri şöyle:"Bide bir adet var, ülkede başımıza bir şey geldiği zaman hemen 'dış güçler' deriz, yabancılar deriz şu deriz bu deriz, onlara bazı isimler buluruz. Ve bunlar sebebiyle biz ayağa kalkamıyoruz, kalkanamıyoruz, birliğimiz beraberliğimiz bozuluyor filan. Yani bu doğru da olabilir ancak ben buna katılamıyorum. Niye katılamıyorum? Eğer sizin bünyeniz güçlüyse, sağlamsa, bünyede olan virüs hiçbir zaman sizin vücudunuza zarar veremez"

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol