'DOLARI ABDULLAH GÜL VE EKİBİ YÜKSELTİYOR'

AKP’li yandaş gazetecilerden Ömer Turan’ın Twitter hesabından yaptığı dolar yorumu sosyal medyanın gündeminde

03 Aralık 2016 Cumartesi 17:40
'DOLARI ABDULLAH GÜL VE EKİBİ YÜKSELTİYOR'

Doların yükselmesinin Londra merkezli bir darbe girişimi olduğunu iddia eden Turan, “Doları yükselten alımlar Londra merkezli. Darbenin ekonomik ayağı olan dolar operasyonunun merkezinde Soros var. Bu Sorosvari gladyo darbesi” ifadelerini paylaştı.Turan, Abdullah Gül’e yakın, babacan, Turhan ve Zapsu’nun bu girişimin içinde olduğunu iddia etti.

İşte habere göre yandaş gazetecinin o paylaşımları;

“Operasyon içinde operasyon var. Operasyon Türkiye’ye çekiliyor, Türkiye’de de Erdoğan’a çekiliyor. Bütün kurgu faturayı Erdoğan’a yükleme üzerine. Tamda Erdoğan konuşurken, Soros fonları devreye giriyor, dolar aşırı yükseliyor. Oluşturulmak istenen algı; Erdoğan konuştu,dolar yükseldi. Ekonomik politikalar Erdoğan tarafından belirleniyor algısı işleniyor, tüm faturanın, sorumluluğun Erdoğan’a kesilmesi algının merkezinde. Gül-Davutoğlu’nun desteğini alan Ali Babacan yönetimindeki ekonomi çok iyiydi, Erdoğan müdahale etti, her şey bozuldu’ sonucu empoze ediliyor. Sayın Babacan,Turhan ve Zapsu, Soros fonlarının Türkiye’den dolar alımı yapıp dolar kurunun 4 liraya çıkartmak istediğini biliyor muydunuz? İstanbul ve Londra’da, Soros ekibiyle Türkiye’den kimler konuştu? Yeni duruma göre içerdeki hangi fonlar önceden ayarlama yaptı? Askeri darbe nasıl suçsa, dolar üzerinden çekilen ekonomik darbe de suçtur,sorumluların fon ve mallarına el konulsun, kendileri tutuklansın.” (Odatv)

omerturan1

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Aslan Yıldız 2016-12-03 18:14:50

İşiniz gücünüz kendi suçunuzu rakip gördüğünüz insanların üzerine yüklemek. Aynısı size yapıldığında kıyameti koparırsınız. Çok iki yüzlü insanlarsınız. Cumhurbaşkanı her konuşmasını ertesi gün düzeltirse, ülkede olağan üstü halle, her istenen hukuksuzluk kanun haline getirilirse, yanlışınızı söyleyenleri FETÖ cülükle suçlarsanız,ABD ve Batıdan uzaklaşıp komünist bloga yanaşırsanız, batı sermayesi artık bu ülkede durur mu? Tabi ki yatırımlarını satıp güvenli dolar alıp gidecekler. Bu da doları yükseltecek, ülkeyi yatırım yapılmaz ülkeler sınıfına sokacaktır.