DİYANET'İN FOYASINI TOPLANTIDA AÇIKLADI!

MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

08 Aralık 2016 Perşembe 01:01
DİYANET'İN FOYASINI TOPLANTIDA AÇIKLADI!

İslam Ansiklopedisi'ndeki PKK ile ilgili skandala değinen Özdağ, Diyanet İşleri Bakanlığı'nı çok sert sözlerle eleştirdi. MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi.Diyanet İşleri tarafından İslam Ansiklopedisi'ne ek olarak çıkarılan ciltteki PKK skandalı ve FETÖ ile ilgili tutumu eleştiren Özdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı'na sert tepki gösterdi.
"CENAZE NAMAZLARINDA UTANMIYOR MUSUNUZ?"
Terör örgütü PKK'nın İslam Ansiklopedisi'nin ek cildinde meşrulaştırılmaya çalışıldığını savunan Ümit Özdağ, "PKK ile müzakere sürecinde çıkarılan Diyanet İşleri, İslam Ansiklopedisi’ne ek çıkardığı ciltte Kürtler maddesinde PKK’yı terör örgütü değil siyasi örgüt olarak gösteriyor. Peki, PKK terörü silahlı mücadele ise biz şehitlerimize karşı en ufak bir utanç hissetmiyor musunuz cenaze namazlarında? Ayup değil mi? Bunu siz Diyanet İşleri Bakanlığı olarak kendi yayınınızda birisi de yazmış olsa, biz yazmadık deseniz de nasıl üstlenirsiniz? Hükümet müzakereci bir politika izleyebilir PKK ile. Ama siz PKK gibi Allah’sız ve kafir bir terör örgütünü silahlı mücadele veriyor şeklinde nitelendirme gafletinde bulunabilirsiniz?" dedi.
"21 CUMA NAMAZINDA KAÇ DEFA FETÖ'NÜN DİNİ ÇARPTIRDIĞINDAN BAHSEDİLDİ?"
15 Temmuz sürecinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'nın FETÖ'yle ilgili tutumuna da değinen Özdağ, "15 Temmuz’dan sonra 21 Cuma geçti. 21 Cuma namazında kaç defa FETÖ’ye ve FETÖ’nün yüce dinimizi çarptırması konusuna ayrıldı? Eğer bu sayıyı yeterli buluyorsanız kendinizi işinizi yapmış bir kuruluş olarak hissediyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.12.2016 12:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
GÜLTEN GÜRTÜRK 2016-12-08 20:28:41

UMURUNDA DEĞİL Kİ YAPILAN GAFLETİN UMURSUZLUĞUN KORKUNÇLUĞUN...............YURDUM İNSANININ UMURUNDA DEĞİL Kİ ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR .............YANİ DANIŞIKLI DÖVÜŞ