'Devlet Bahçeli Öldü' Açıklaması!

MHP lideri Devlet Bahçeli öldü söylentisine yalanlama geldi. MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, ‘ Bahçeli öldü’ söylentisini yazan hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

11 Nisan 2020 Cumartesi 12:24
'Devlet Bahçeli Öldü' Açıklaması!

Sosyal  medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öldüğüne dair iddialar yer aldı. MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, Bahçeli’nin öldüğü iddialarına ilişkin, “Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli ile ilgili ortaya atılan yalan haberler ile alakalı ilk tweeti atan @ozer_v hesabı Twitter yetkililerine bildirilmiş olup,gerekli işlemler başlatılmıştır.Ayrıca yalan haberi ısrarla yayma gayretinde olan hesaplar da takibimizdedir.HABER YALANDIR” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin iddialarla ilgili, “Sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz” dedi.

Yalçın, Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili ise ayrıntı vermedi.

Sokağa çıkma yasağı kararına da destek veren Semih Yalçın’ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:
“30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu dolayısıyla oluşması muhtemel sosyal mesafe ihlallerinin yol açabileceği koronavirüs yayılımını engellemek üzere alınan ve bu gece yarısından itibaren iki gün geçerli olacak sokağa çıkma yasağı kararı, yerinde ve uygundur.

Lideriyle, MYK üyeleriyle, milletvekilleriyle, teşkilatları ve mensuplarıyla milletimizin emrinde olan MHP; sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir.

BÜTÜN TEŞKİLATLARI UYARDIK
Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve koronavirüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta an itibariyle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır.

Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz.

Milletimizin bu badireden daha da güçlenerek çıkacağına ve aydınlık günlerin uzakta olmadığına, davamıza inandığımız gibi inanıyor; ‘Lütfen biraz daha sabır!’ diyoruz.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.04.2020 12:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol