"DESTEĞİNİ ÇEK, SÖZ ADAY OLMAYACAĞIM"

MHP'de Devlet Bahçeli'nin adeta öfke kustuğu Meral Akşener, net bir çağrıda bulundu! Akşener, " Bahçeli başkanlığa desteğini çeksin söz aday olmayacağım" dedi.

21 Ocak 2017 Cumartesi 00:31
"DESTEĞİNİ ÇEK, SÖZ ADAY OLMAYACAĞIM"

Akşener, Y. Çağ'dan Arslan Tekin'e konuştu. İşte konuya dair o açıklamaları:

" Siz 548 delegenin imzasıyla kurultaya gidiyorsunuz, Balgat diyor ki, bin imza da getirseniz bu kurultay olmayacak! Mahkemeye gidiyorsunuz, kanun çok açık olduğu hâlde hukuksuzluk yapılıyor. Böyle bir sistemin içinde bu gasp değil denedir? Başkanlık meselesinde milletten korkmayın, iradeye saygılı olun diyor Sayın Bahçeli... Biz hayır diyoruz... Milletten niye korkalım. Kendisi niye delegenin iradesinden korkuyor? Bir mesele daha var. Bu Anayasa değişikliği meselesinde. Bahçeli tek başına karar aldı. Sizin aracılığınızla bir kere daha çağrıda bulunuyorum. Toplasın bütün Ülkücü iradeyi, ben hariç, beni attılar ya! Arkadaşlarımızla bir kurultay yapsın, oylamada çıkan sonuca uyacağımızı ilan ediyorum ben. Tabanın yüzde 80'i hayır diyor. Bahçeli evet diyor. Neymiş efendim, Cumhurbaşkanı Anayasa'ya mugayir hareket ediyormuş. Anayasa suçu işliyormuş. Sayın Cumhurbaşkanını suçtan kurtarıyor." 

Akşener ayrıca Öcalan ile ilgili flaş bir iddiayı da yine kamuoyuna taşıdı: " Sizin aracılığınızla tarihe not düşüyorum... Şu anda İmralı'da Abdullah Öcalan'la görüşülüyor. Referanduma gidilirken HDP'nin seçimi boykot etmesi sağlanacak. Evet oyu çıkması için her şey yapılacak. Burada anahtar, MHP'nin kurultay isteyen tabanıdır. Bu taban da Balgat'a ve Saray'a karşıdır. Anahtar da, kilit de biziz. İddia ediyoruz."
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.01.2017 03:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol