DENSİZ KILIÇDAROĞLU!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Allah'a dil uzatmakla suçladığı Kılıçdaroğlu'na 'Zerre kadar haysiyetin varsa o kolkukta oturmazsın' diye seslendi

04 Mayıs 2011 Çarşamba 17:28
DENSİZ KILIÇDAROĞLU!

Seçim meydanlarında üslup giderek sertleşiyor. Başbakan Erdoğan bugüne kadarki en sert miting konuşmasını Kastamonu'da yaptı. Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal'ı ağır sözlerle eleştirdi.

"Statükocuların Allahı Ankara’dır" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu densizlikle suçladı. Özür dilemeye çağırdığı CHP liderine "Bu ülkenin yüzde 99'u müslüman diyeceksin, sonra mutlak yaratıcıya densizlik yapacaksın. Haddini bil haddini diyorum" sözleriyle yüklendi.

Kılıçdaroğlu'yla ilgili yeni bir iddiada bulunan Erdoğan, 2003'teki Neşter operasyonunda kendisini sanık yerine tanık olarak çağıran dönemin savcısını Muğla'dan aday gösterek vefa borcunu ödediğini savundu.

CHP'nin halkın dini değerlerine hakaret ettiğini söyleyen Erdoğan, gündemdeki iki örnekle konuşmasına devam etti:

"CHP bu milletin dini değerlerine ardı ardına hakaretler ediyor. Eskişehir'de sergi açtılar, camiye tesettüre hakaret ettiler. CHP'nin milletvekili adayı Allah'ın ayetine 'sinir bozucu' diyor yani sen Prof. olmuşsun ama cehalet yer yerinden akıyor."

Kılıçdaroğlu'nun üslubunu halka şikayet eden Erdoğan, ana muhalefeti ve MHP'yi kasetlerle vurdu:

BELİNE HAKİM OLAMADI

"Sadece 'edep yahu' dedik sustuk. Ardından Balıkesir'de şahsıma ait hakaret içeren ifadeler kullandı. Hacı Bektaşı Veli 'Eline beline diline hakim ol' diyor. Kendisinden önceki beline hakim olamadı gitti. Ama Baykal'ı yeniden aday gösterdiler. şimdi aday oldu. Peki diğer taraftaki hanım ne oldu? Kasetin hanım tarafında mıydı sadece suç.

EŞİYLE Mİ OLUYOR?

Hala bu medya 'insanın özeline karışıyor' diyorlar. Yahu kendi eşiyle bir şey oluyor da mı özel oluyor? Özel değil genel. Genel bir ahlaksızlıktır başka bir şey değil. Toplumu aldatmayın.

BAHÇELİ'YE KASET CEVABI

Bahçeli çıkmış ‘’AK Parti iktidarı insanların özeline giriyor’’ diyor. Neden? Çünkü kendi adamlarınında kaseti çıktı. ‘Özeldi’ de, istifa ettirme sahip çık o zaman.

Kılıçdaroğlu böyle bir kasetin genel başkanıdır. Yoksa onun haddine mi? Kaset çıkmasaydı başkan olabilir miydi?"

Kılıçdaroğlu'nun Allah'a dil uzatmakla suçladı. Eleştirileri miting meydanlarında bugüne kadar yaptığı konuşmaların en sert olanıydı:

ALLAH'A DİL UZATMAK GİBİ BİR DENSİZLİĞE İMZA ATTI

"Dün Siirt’te haddi aşarak aklı izanı, vicdanı, inancı bir kenara bırakarak mutlak yaratıcımız olan Allah’a dil uzatmak gibi bir densizliğe imzasını attı. Haşa diyorum Allah mekandan münezehtir diyorum.

Kılıçdaroğlu 'statükocuların Allah'ı Ankara'dır' diyor. Kastamonu'dan sesleniyorum. Siirt'te beklediğin kalabalığı bulamadın diye bu densizliği yapmaya hakkın var mı? Bu yaradana karşı küstahlıktır. Ama yaradana  yapılmış bu küstahlığa gülüp geçemem bunu benzetmesini yapamazsın.

ZERRE KADAR HAYSİYETİN VARSA

Nedir bu densizlik. Bizden özür dileme. Bari bu edepsizlikten dolayı müslümanlardan bu milletten özür dile. Zerre kadar hayiyetin varsa o kolkukta oturmazsın.

SANDIĞA GÖMÜLECEKLER

Bu ülkenin yüzde 99'u müslaman diyeceksin, sonra mutlak yaratıcıya densizlik yapacaksın. Haddini bil haddini diyorum. Bunlar sandığa gömülecek. Bunlara demokratik yoldan haddini bildirmeliyiz."

Hedefindeki Kılıçdaroğlu'na eleştirileri sürdüren Erdoğan, 12 Haziran'daki en büyük rakibi için hayalini açıkladı:

12 HAZİRAN'DA DEFTERİN DÜRÜLECEK

"Merkez Bankası'nda 93 milyar dolar para var. Kılıçdaroğlu bu paraya göz dikmiş anlaşılan. Bunlar kasalar doluyken boşaltmaya alışmışlar. Geç artık geç. Daha çok beklersin. Bunlar şımarmamalı. Bunlara haddini demokratik yoldan haddini bildirmeliyiz. 12 Haziran’da defterin dürülecek, inşallah bir daha da geri dönemezsin.

Sayın Kılıçdaroğlu batırdın SSK’yı be. Senden öncekilerde böyle değildi. Sen geldin her yıl geri gitti. Baktın olmuyor merhum Ecevit’e siyasete girmek istediğini söyledin. Merhum Ecevit de veto etti seni. Şimdi kalkmış Ecevit üzerinden prim yapıyor."

Kılıçdaroğlu'yla ilgili yeni bir iddiada bulunan Erdoğan'ın açıklamaları yeni bir polemiğin fitilini ateşleyeek gibi:

VEFA BORCUNU ÖDEDİ

"CHP'nin Muğla milletvekili adayı o dönemde savcıyken 2003 tarihli Neşter iddianamesinde Kılıçdaroğlu'nu tanık olarak dinliyor. İddianamede 'SSK kurumları devletin sırtında bir kamburdur. Yolsuzluk diz boyudur' deniyor. O gün sanık olarak davet etmeyen savcıya şimdi vefa borcunu ödedi ve Muğla'dan milletvekili adayı yaptı. Bunların her yer tarafı batak."



Kaynak :
http://www.internethaber.com/gandiyi-allaha-dil-uzatmakla-sucladi-344842h.htm?interstitial=true#ixzz1LOVvPjnR





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol