Cumhurbaşkanlığına Bir Yeni Köşk Daha!

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Malazgirt 1071 etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir açıklaması vardı ki en çok dikkat çeken oydu. Doların 6 liralar seviyesinde olduğu gerçeği gün gibi ortadayken Erdoğan, yine kaynak devletin hazinesi olmak üzere görkemli bir yapının müjdesini verdi.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen "Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı"nda konuştu. 'Gençler' diye seslenen Erdoğan 'Cumhuriyet'e sahip çıkın' vurgusu yaptı. Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin önerisi üzerine Ahlat'ta 5 dönüm üzerine 1071 metrekare kapalı alanı olan yeni bir Cumhurbaşkanlığı köşkü yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın Muş'ta yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

Ahlat'a cumhurbaşkanlığı köşkü

-Tatvan'ı Adilcavaz'ıyla Türk'ü, Kürt'ü ile milletimizin ahenginin birliği açısından bu bölgeyi korumalıyız.

-Bahçeli önerdi Ahlat'a cumhurbaşkanlığı köşkü yapacağız. 1071 metrekare yer önerdiler. 

-Bu kutlu zaferinin kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu düzeni bize bırakan bütün gazilere ve şehitlere şükranlarımızı sunuyorum. Mekke'nin fethiyle başlayan varlığımız Malazgit'le devam etti. İstanbul Rumeli tüm Balkanlar demektir. Biz Malazgirt ile nasıl bir millet olduğumuzu dünyaya ilan ettik.

-Bu ruhu yaşatmayı başaramazsak geçmişimizle birlikte geleceğimizi de kaybederiz. Burası bizim hikayemizin sadece başladığı yer değil hiç sönmeyecek ateşimizin hatırlatmasıdır.

 -2023 hedeflerimize ulaşmak demek itibarlı bir Türkiye'nin inşaası demektir.

Mesele İslam meselesidir

-İşte son zamanlarda maruz kaldığımız oyunların böyle tarihi bir sebebi vardır.  İnşallah aynı huzur ortamını Suriye'de de tesis edeceğiz. Güçlü olmazsak bize tek bir nefes alma imkanı vermezler. 

-Mesele İslam meselesidir. onlar için Türkiye demek Müslüman demektir. Dünyada Batı ile iç içe girip özgürlüğünü koruyabilen tek ülke biziz. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.08.2018 03:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
secmen izleyici 2018-09-02 20:25:08

dogru kösk yapilmali issizligi cözdük ekonomiyi düzlüge cikildi simdi sira saraydaaa issizleri iflas edenleri agirlama sarayi iste bir saray degil bir kac saray gerekli saraylarin kaci kac kurus