'ÇOŞ'AN VALİ...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Başbakan Erdoğan'ın kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmasıyla ilgili açıklamasının kendileri için talimat olduğunu ve gereğinin yapılacağını belirtti.

06 Kasım 2013 Çarşamba 14:16
'ÇOŞ'AN VALİ...

 Vali Coş, öğrencilere ücretsiz kurslar sağlayacak olan 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin dönem açılışı için Şakirpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinliğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali, Başbakan'ın 'öğrenci evleri' ile ilgili yaptığı konuşmanın talimat olarak algılandığını söyledi. Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirip, huzuru sağlamak için çalışıldığını belirten Vali Coş, şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda gerekli çalışmalar tabi ki yapılıyor. Açıklamaları da, bizim için çalışmaları gözden geçirme konusunda vesile olmuştur. Baktığımızda bu konudaki çalışmaların zaten devam ettiğini, bu konuda büyük bir hassasiyetin gerekli çalışmanın yürütüldüğünü öğrendim. Arkadaşlarımız, ayrıntıları üzerinde değerlendirme yapıyorlar. Vatandaşlarımızın bu konudaki rahatsızlıkları, şikayetleri ve intikal eden olumsuzlukları var. Muhakkak ki değerlendirilir ve yasal gereği yapılır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti esastır. 

Tabi ki genel ahlakın korunması da devlete ait görevler arasındadır. Bu manada vatandaşımızın hassasiyetleri, gençliğin korunması, gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması Anayasa ile devlete verilmiş görevler arasındadır. Bu bağlamda devlet de üzerine düşen görevi bütün kurum ve kuruluşları ile yapacaktır. Valiliğimiz de bütün kurum ve kuruluşları ile üzerine düşen görevi yapmaktadır."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.11.2013 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Cemnaz 2013-11-06 15:40:48

valimiz coşmuş