'CİĞERSİZ, İMANSIZ ADAMLAR LAZIM...'

İlahiyat dünyasının dahi ismi Yaşar Nuri Öztürk hocamız, Türkiye'de haçlı batının dini kin aracı yapmış kitlelerle işbirliği içinde Kemalist mirası yok etme emellerine hız verdiğini söyledi.

15 Mart 2015 Pazar 23:21
'CİĞERSİZ, İMANSIZ ADAMLAR LAZIM...'
Hocam, bugün etkinliği daha da artmış ılımlı İslam projesi nasıl bertaraf edilebilir, geçmişte oynanan Yeşil Kuşak oyununun bir benzeri midir bu da?

“Komünizm geliyor” yaygarasıyla Türkiye’yi ürkütüp yarattığı Yeşil Kuşak İslam‘ı ile bizi Demir Perde’ye karşı bedava şövalye olarak kullanan haçlı Batı, şimdi aynı şeyi ‘Ilımlı İslam’ slogan ve projesiyle yapıyor.

Tek fark, Türkiye’nin bu kez, gayri Müslimlere karşı değil, doğrudan doğruya İslam âlemine karşı kullanılmasıdır. ‘Arap Baharı’ denen melanet mevsimi, bu kullanımın başlangıç mevsimidir.

Yeşil Kuşak oyunundan çok daha zor bir iştir bu seferki. Çünkü Müslümanı Müslümana karşı kullanmak söz konusudur. Artık “Allahsız komünistler geliyor, Allahsız komünizme karşı dine inananlar birleşmeli…” edebiyatı yeterli olmaz. Kaldı ki o edebiyatın ne kadar namussuz bir emperyalist edebiyat olduğu artık anlaşılmış bulunuyor.

Ucuz şövalyeyi cepheye sürmek için belli ki yine ‘İslam’ kullanılacak ama bu sefer İslam’ı İslam’a karşı kullanmak söz konusu olduğundan haçlı iblisliği bile çare bulmakta zorlanıyor.

Nasıl yapacaklar bunu?

Önce, bir numaralı direnç noktası olabilecek değerleri yıkmak, Türkiye’nin ve Türk insanının omurgasını kırmak lazım. Omurga, Türkiye’yi farklı kılan Kemalist mirastır. Onu işe yaramaz hale getirmek gerekiyor. Onun petrolden daha güçlü olduğu anlaşılmıştır. Petrolün işini bitirdiler ama Kemalist mirasın işini bitiremiyorlar.

Bütün mesele Mustafa Kemal mirasını yok etmek mi?

Çare şöyle bulundu: “Sizi model yapacağız” diyerek Türkiye’yi model olmaktan çıkarmak.

İlk iş, Müdafaai Hukuk mirasının koruyucusu aydın güçleri bloke etmektir.  Bu bloke edişin iki ayağı var: Birincisi, dinci ekipleri güçlendirmek, ikincisi, kilit noktalara oturtulan bazı teneke adamların morfinli salon nutuklarıyla Atatürkçü güçleri uyutmak. Ve tam bu sırada ‘Ilımlı İslam’ denen hıyanet ve fesat projesini işletmek.

Neden bu ülke sormuyor bu Ilımlı İslam hıyanetinin fesat kodamanlarına:

“Bizi İslam dünyasına model yapacaksanız bu modelin kaynağı olan mirasın yaratıcısına neden savaş açmış durumdasınız? Neden Atatürk’ten ve laiklikten vazgeçin diye avazınız çıktığı kadar bağırıyorsunuz?”

İngiliz yazar Andrew Mango oyunun belini kıran şu sözleri söylüyor:

“İslam coğrafyasındaki ülkeler tabii ki laik ve demokratik Türkiye’den ders alabilirler. Ama bugünkü Türkiye yerine 1930’ların Türkiye’sine bakarlarsa. Ve o Türkiye’nin bu hale nasıl geldiğini incelerlerse. Bunu yaparlarsa kendilerini düzeltecek daha birçok şey öğrenebilirler.”

Peki Atatürk'ü neden sevmiyorlar hocam?

Tek kelimeyle, onurlu olduğu için. Haçlı Batı, onurlu adamı asla sevmez; onurlu adamın önünü asla açmaz. Onurlu adamın subaşına geçmesini asla istemez. Sizi sevmeleri için onur ve kişilik yapınızın çürümüş olması lazımdır. Bazen bu çürüme işini bizzat Batı gerçekleştirir. Bizde birçok kuklasına yaptığı gibi. Çürük değilseniz veya çürütülemiyorsanız sizi adam yerine koymazlar. İşlerine gelmezsiniz.

Batı’ya, onur boyları, Atatürk’ün ayak topuklarına bile yükselemeyen ciğersiz, imansız adamlar lazım.

Sen gel de bunu anlat dini kin aracı yaparak kafayı yemişlere! Atatürk’ün içtiği rakıların çetelesini tutan ahmak ve alçak zihniyet, bu abur cuburla uğraşırken, canına okumak isteyen haçlıların nelerimizi alıp götürdüklerinin hesabını asla yapamıyor. Adamların beyinleri ışık ve dirayet düşmanlığına uyarlanmış. Gerisi yok!

Hep söyledim, hep söyleyeceğim:

Haçlılar; Atatürk’ün yıkılması için Kâbe’nin yıkılmasını şart koşsalar, İslam dünyasında ve Türkiye’de, bu namussuz şartı rahatlıkla ve zevkle kabul edecek alçaklar bulabilirler. Ve bunların sayısı az değildir.

Haçlı kodamanlar, bu eşsiz alçaklığın kokusunu çoktan almışlardır. ABD’si, AB’si onun için bastırıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.03.2015 23:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Bülent karaköse 2015-03-16 18:52:03

Hocam ufkumuzu açıyor bizleri aydınlatıyorsunuz,sağ olun var olun
Sağlıcakla kalın.

Avatar
nurten deniz yaşar. 2015-03-16 15:27:06

Hocam bu emevi öğretilerinden uzaklaşıp gerçek İslamî öğrenmedikce
Bizim gerçekleri görmemiz Atatürk'ün
Yaptıklarını takdir etmemiz mümkün
Olamıyacak saygılarımla.

Avatar
Isan Mamati 2015-03-16 16:36:08

kaleminize saglik ,Tek care ,
Islami Turk gibi yasamak yada
Islamdan kacmak ,
Cunku araplasmaya basladik.

Avatar
ADALET 2015-03-18 11:14:06

hocam Allah si̇zden arazi olsun. kurani kendi̇ di̇li̇mle okuyarak gerçek Allahi gerçek hz. muhammedi̇ gerçek i̇slam di̇ni̇ni̇ gerçek i̇nsanliği ve müslümanliği öğreni̇yorum. ben sürünün i̇çi̇nde olmayacağim, okuyup, anlayip, düşünüp, sorgulayip Allahin rizasini kazanmaya çalişan bi̇r i̇nsan olacağim. i̇mansizlara, müşri̇klere ve munafiklara i̇nanmak boyun eğmek tapmak yok.

Avatar
Kırşehir'liyim Ali 2015-03-18 21:34:03

Muhteşemsin Hocam,ben sizinle İslam'ı anladım , teşekkürler .

Avatar
Can Yeğin 2015-03-24 23:36:45

İslam ı,Kuran ı tek kelime ile harıkulade ve doğru yorumlayan muhteşem bir din bilim adamıdır.Yaşar hoca,
Buda din tacirlerini bozmaktadır.
Sahtekarlıklarını göz önüne sermektir.
Nefret ederler Yaşar hocadan
Karşı karşıya gelmemek için dırım dırım kaçarlar.

Avatar
Can Yeğin 2015-03-24 23:37:30

İslam ı,Kuran ı tek kelime ile harıkulade ve doğru yorumlayan muhteşem bir din bilim adamıdır.Yaşar hoca,
Buda din tacirlerini bozmaktadır.
Sahtekarlıklarını göz önüne sermektir.
Nefret ederler Yaşar hocadan
Karşı karşıya gelmemek için dırım dırım kaçarlar.