CHP'Lİ MUHALİFLERE İMZA ŞOKU!

Seçim sonrası kurultay için harekete geçen muhalifler 294 imzaya ulaştı, ancak...

25 Haziran 2011 Cumartesi 14:37
CHP'Lİ MUHALİFLERE İMZA ŞOKU!

 Seçim sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açan Baykal ile Sav kurultay için 294 delege imzasına ulaştı. 

651 imzaya ulaşmak için daha çok çalışması gereken muhaliflere İstanbul ve Ankara İl Başkanlıklarının ardından bir darbe de İzmir İl Başkanlığından geldi. İzmir CHP Kılıçdaroğlu'na tam destek açıklaması yaptı. 

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da 49, İzmir'de ise 9 delegenin imza atarak desteklediği kurultay çağrısına, Karadeniz'den tek bir imza bile gelmedi. Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da sadece 5 delegenin imza verdiği öğrenildi.

Partinin kurultaya gitmesi için 6 Temmuz tarihine kadar zaman var. 651 delege imzası gereken kurultay için imza toplanmaya devam edecek.

Ancak bu süreçte il başkanlıklarından CHP liderine dönük destek açıklamaları da gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara İl Başkanlıklarından sonra delege sayısı açısından büyük önem taşıyan illerden biri olan İzmir'den de Kılıçdaroğlu'na tam destek çıktı. CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partideki kurultay tartışmalarına ilişkin, ''Genel başkanımıza ve genel merkez yönetimine İzmir örgütü olarak tam desteğimizi veriyoruz'' dedi
.






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol