CHP'DEN ADAY MI OLUYOR?

AK Parti'nin kurucularından Abdüllatif Şener'in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi kulisleri hareketlendirdi.

17 Eylül 2015 Perşembe 17:47
CHP'DEN ADAY MI OLUYOR?

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini 1 Kasım seçimlerinde temsil edecek isimlerden oluşan 550 kişilik milletvekili listesini bugün ilk olarak MYK’sına, daha sonra Parti Meclisi’ne sunacak. Parti Meclisi toplantısı saat 20.00’de başlayacak. Toplantı öncesi AKP’nin kurucularından Abdüllatif Şener ile Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi Ankara koridorlarını da hareketlendirdi. Abdüllatif Şener’in CHP’den aday gösterilebileceği konuşuluyor.

 
ABDÜLLATİF ŞENER CHP’DEN Mİ ADAY?
 
Kritik toplantılar öncesinde CHP Genel Merkez Kulisleri de hareketlendi. Listeler üzerinde çalışan Kılıçdaroğlu; Gaziantep, Balıkesir, İstanbul, Bursa’da işadamları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Eski milletvekilleri ile sık sık biraraya gelen Kılıçdaroğlu listesini Çevre sokaktaki Parti Okulu’nda yaptı.
 
Kılıçdaroğlu’nun Parti Okulu’nda AKP kurucusu ve eski başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener ile de görüştüğü öğrenildi. Sözcü'nün haberine göre; Şener’in CHP listesinden aday gösterilebileceği konuşuluyor. Kılıçdaroğlu, Parti Okulu’nda Bülent Tezcan ve Tekin Bingöl ile de biraraya geldi.
 
KISMİ DEĞİŞİKLİK
 
Kılıçdaroğlu listesinin son halini Merkez Yönetim Kurulu’na sunacak. MYK’da 7 Haziran’da liste dışı kalan Yakup Akkaya, Seyhan Erdoğdu, Ercan Karakaş’ın isimlerin yine listede olmadığı konuşuluyor. öte yandan Murat Özçelik’in adaylığı ise Kılıçdaroğlu’nun kararına bağlı olacağı belirtiliyor.
 
Kılıçdaroğlu saat 20.00 başlayacak olan Parti Meclisi’ne listesini sunacak. Kılıçdaroğlu’nun listelerde kısmi değişiklik yapması bekleniyor. İzmir, Ankara, İstanbul, Adıyaman, Gaziantep, Balıkesir, Tokat’ta değişiklikler bekleniyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.09.2015 17:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol