CHP'DE MUHALİFLERİN 'KOLTUK' İNADI!

CHP’de yaşanan parti içi muhalefetin giderek artıyor.

06 Aralık 2011 Salı 11:51
CHP'DE MUHALİFLERİN 'KOLTUK' İNADI!

Bu bağlamda Deniz Baykal ve Önder Sav ekibinin Ankara’daki toplantılarına devam ettiği öğrenildi. Toplantılara Parti Meclisi’nden (PM) bazı isimlerin de katılması parti yönetimini hareket geçirdi.



Eski il başkanları ve milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarda olağanüstü tüzük ve genel başkan seçimli kurultay çağrısı tartışıldığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Genel Merkez’in toplantıya katılan isimleri takibe aldığı iddia edildi.

SÜRPRİZ DESTEK VAR

Eski il başkanları ve eski milletvekillerinin yanı sıra mevcut il başkanlarından da toplantıya katılım talebi olduğu ancak Önder Sav tarafından engellendiği belirtiliyor.

Kulislere sızan bilgilere göre, Kılıçdaroğlu yönetiminin görevden almak istediği mevcut bazı il başkanlarının yanı sıra mevcut Parti Meclisi’nden (PM) de muhalif harekete sürpriz destek çıktı.

‘ADAY’ SIKINTISI

Muhaliflerin toplantısında olağanüstü kurultay tartışmaları yaşanmasına rağmen henüz isim belirlenmiş değil. Temasları yakından takip eden Sav, Baykal ismine soğuk baktığı öğrenildi.

Ancak örgütten gelecek talep durumunda itiraz etmeyeceği belirtiliyor.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol