CHP'DE 'İRLANDALI' KALMAYACAK!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partisinin aldığı oy oranına ilişkin, 'Ortada başarı filan yoktur' dedi. İnce, muhalifler için de ağır konuştu...

14 Haziran 2011 Salı 17:01
CHP'DE 'İRLANDALI' KALMAYACAK!

 YALOVA’dan yeniden milletvekili seçilen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partide yaşanan istifaları değerlendirerek, “Ben büyük işlerle uğraşıyorum. Küçük siyasi tartışmalara giremeyeceğim. Ama bu partide İrlandalılar olmayacak. Bu dönemde partiden İrlandalıları temizleyeceğiz” dedi. CHP’nin Türkiye genelindeki oy oranıyla ilgili soruyu da yanıtlayan İnce, “Ortada başarı filan yoktur. Bununla ilgili açıklamalarımı Ankara’da yapacağım” diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova’da Morgül Kafe’de düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran genel seçimlerini değerlendirdi. Seçim kampanyasıyla ilgili kendisinin üzerine çok gidildiğini ifade eden Muharrem İnce, “Seçim kampanyasında en çok eleştirilen, üzerine oynanan, tankıyla, topuyla üzerine saldırılan benim. Bunların hiçbirini muhatap almadığım için cevap vermedim. Ben çiğ yemedim karnım ağrısın. Hiç kimseden korkum yok. Seviyeyi düşürmek istemedim. Ama seviye ne yazık ki düştü. Kim ne biliyorsa konuşur” dedi.

Seçim kampanyası döneminde Yalova il yönetimi ve merkez ilçedeki istifalarla ilgili de konuşan İnce, “Ben büyük işlerle uğraşıyorum. Küçük siyasi tartışmalara giremeyeceğim. Ama bu partide İrlandalılar olmayacak. Bu dönemde partiden İrlandalıları temizleyeceğiz. Ağabeylik yapacağım. Bu partide İrlandalı olmayacak. Başka partilerden talimat alan kişi olmayacak” dedi. 

Yalova’da AK Parti’nin kendisinin milletvekili seçilememesi için çalıştığını belirten Muharrem İnce, “Bir parti düşünün. Kampanyasını ana muhalefet partisinin üzerine kuruyor. Saçmalık buradan başlıyor. Başbakan eski dört il başkanını toplayıp Yalova’daki seçim stratejisini benim üzerime kurarsa örgüt böyle yapar. Bunun üzerinde kampanya yapılırsa bu beni büyütür. Stratejisi yanlıştı. Yalova’da kimseye ben bedava kömür vermedim. Kimseye makarna vermedim. Kimseye iş vaadinde bulunmadım. Sadece insanlara gönlümü yüreğimi açtım. Her gördüğünüz 3 kişiden birisi bana partime oy verdi. Ben de böyle bakıyorum. Temel Coşkun, ‘her iki kişiden biri bana oy verdi’ diyorsa ben de bunu söylüyorum. Neden olumsuz bakayım. AKP’ye toplumun yüzde 50’si verdiyse yüzde 50’si de vermedi. O tarafından bakın” ifadesini kullandı.

CHP’nin Türkiye genelindeki oy oranıyla ilgili soruyu yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili İnce, “Ortada başarı filan yoktur. Bununla ilgili açıklamalarımı Ankara’da yapacağım” diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol