CHP ÖNÜNDE DURAN ADAM EYLEMİ!

CHP Genel Merkezi önünde 'Duran Adam' eylemine başladı.

17 Ocak 2014 Cuma 14:13
CHP ÖNÜNDE DURAN ADAM EYLEMİ!

 Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Şile Belediye Başkan Aday Adayı olan Zeki Şen, kendisinin haksızlığa uğrayarak yerine başka bir kişinin aday yapılmasını protesto etmek için CHP Genel Merkezi önünde 'Duran Adam' eylemine başladı. 

CHP Genel Merkezi önündeki yolun ortasında koyulan iki adet dubanın ortasında bekleyen Zeki Şen, görüşme talebinin ilettiğini ve görüşene kadar bekleyeceğini ifade etti. Parti teşkilatında uzun yıllar çeşitli görevlerde yer aldığı belirtilen Şen, "CHP'nin alması gereken almasına kesin gözüyle bakılan belediyelerin alınmaması için ne gerekiyorsa yapıldığı yanlışının düzeltilmesi için buradayım. Şile belediye başkan aday adayıydım. Orada 3 senedir süren oyunlarla Şile'nin AKP zulmünden kurtulma umutlarını yok ettiler. 5 senedir alandayım 3 senedirde bu hukuksuzluklarla mücadele ediyorum. Yanlıştan dönüleceğini umut ediyorum. Partimizden çıkmış karar geri döner mi bilmiyorum. Şile'nin heba olup gitmesini istemiyorum" dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'den görüşme için randevu talep ettiğini belirten Şen, görüşme olanan kadar o şekilde bekleyeceğini söyledi. CHP'nin Şile'de Aras Arslan'ı aday olarak gösterdiği öğrenildi.
Tahsin GÜNER-Muhammet BAYRAM / ANKARA

DHA





Son Güncelleme: 17.01.2014 14:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol