CHP LİDERİ'NDEN SERT SÖZLER...

Kılıçdaroğlu, Hitler ve Mussolini bile böyle düşünmemiştir sözleriyle bakın kimi hedef aldı?

30 Aralık 2011 Cuma 13:42
CHP LİDERİ'NDEN SERT SÖZLER...

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırı kesiminde 35 kişinin ölümüne neden olan hava harekatı ile ilgili yaptığı açıklamada bulundu.


İSTİHBARAT KAOSU...
Hükümetin derhal özür dileyerek bölgeye bir bakan göndermesi gerektiğini belirten Kılıçadaroğlu,"Sessizlik sorumluluğu ortadan kaldırmaz."dedi. Dün olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı yazılı açıklamayı da değerlendiren Kılıçdaroğlu, "İstihbarat aldık. Kim verdi bu istihbaratı heralde bir yetkili çkıp soracaktır. Nereden aldınız bu istihbaratı ? Kendi ülkesinde istihbaratı kaos yaşayan bir ülke nasıl olurda Ortadoğu'da güçlü bir ülke olabilir."dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin ve televizyoncuların Ankara temsilcileri ve haber ajanslarının yöneticileriyle, Marriot Otel'de kahvaltıda bir araya geldi . Kılıçdaroğlu, 2011 yılını ve dün Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırı kesiminde 35 kişinin ölümüne neden olan hava harekatı ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



BU BAKAN BİR FACİA...
Bir İçişleri Bakanı var ayrı bir facia. Israrla görmezden geliniyor. Şiirle terör üretilirmiş, ressamlar yaparmış, tuvale yansırmış bu. Nasıl bir iştir bu. Samimi söylüyorum ne Hitler ne de Mussolini böyle düşünmemiştir.
CHP yönetiminde bir içişleri bakanı böyle konuşsaydı yer yerinden oynamıştı. Gerçek demokraside böyle bir bakan olabilir mi?

tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol