CEMAATİ SAVUNMUŞ DA SAVUNMUŞ!

"Yeni bir devlet kuruyoruz. Beğenin beğenmeyin, lideri de Recep Tayyip Erdoğan” ifadeleriyle tartışma yaratan AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın Cemaat'i savunan sözleri ortaya çıktı.

20 Ağustos 2017 Pazar 23:37

Katıldığı bir TV kanalının canlı yayınında, “Biz yeni bir devlet kuruyoruz, kurucusu da Erdoğan’dır” diyerek büyük tepki çeken, eski AKP MKYK üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan’ın 'dershane krizi'nde Cemaat'i savunan sözler söylemiş.

Odatv'de yer alan habere göre, “Supertitiz” isimli bir Twitter kullanıcısı Ogan’ın açıklamalarının yer aldığı kapatılan Zaman gazetesinin küpürünü paylaştı ve “Doktor bu ne?” diye sordu.

İşte o paylaşım:

“BUGÜNE KADAR BERABER YOL YÜRÜMÜŞ, HÜKÜMETE DESTEK OLMUŞ İNSANLARIN…”

Ogan, Zaman gazetesine yaptığı açıklamada “dershane kriziyle” ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Dershanecilik eğitim sistemimizin zafiyetinden kaynaklanan bir sonuçtur. Devletin özel teşebbüslerde müdahil olması çok doğru bir yaklaşım tarzı değildir. Ancak bu sorunun Türkiye’de konuşularak uygun bir noktaya gelineceği, bu sorunun da çözüleceği kanaatindeyim. Bugüne kadar beraber yol yürümüş, hükümete destek olmuş insanların rencide edilmeden problemlerin çözülmesi gerekir. Ortaya çıkan sorunların halkın eğitim sisteminin zafiyetinden kaynaklanan öğrencilerin eşit şartlara ulaşabilme imkanının karşılanması lazım. Bu karşılıklı konuşmayla çözülebilir diye umuyorum.”

[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol