Cavit Çağlar'dan Gözdağı!

Kuruluş aşamasında olan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, gazeteci Fatih Altaylı'ya açıklamalarda bulundu. Kanalın yayın politikası hakkında konuşan Çağlar, "Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım, baskı olursa kapatır giderim" dedi.

12 Eylül 2020 Cumartesi 14:53
Cavit Çağlar'dan Gözdağı!

Kısa bir süre sonra yayın hayatına başlaması beklenen Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı'ya açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi basın ekibinde bulunan Süleyman Sarılar ve gazeteci Nevşin Mengü ile Olay TV'nin başına getirdiği Nuri Çolakoğlu'nun anlaşma yaptığını ifade eden Çağlar, "İsimler o kadar da önemli değil, kanalın tavrı önemli" dedi.

Çağlar, "Tarafsız, bağımsız. Kanalın hiçbir konuda tavrı, bırak tavır almayı yorumu bile olmayacak. Tamamen haber yapacağız. Hiçbir tavır, tutum almayacağız. Tamamen yorumsuz olacağız. Buna uymayan gider. Yorum yapacak olan, taraf tutacak olan bizim orada olmaz. Hemen gider ya da biz yollarız. Yüzde yüz tarafsız, yüzde yüz yorumsuz olacağız." ifadelerini kullandı.

Altaylı ayrıca Çağlar'ın, "Yorum yapanı kulağından tutar atarım" ifadelerini kullandığını belirtti.

Çağlar daha önce de paylaşımında, "Gelen iş taleplerini karşılayamadığım için önce benim değil dedim. Ticaret gazetesine bak  yüzde 100 benim, Ekrem İmamoğlu ile filan ne alakası var? Kanalın muhalif olacağını nerden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim. Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıtacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok" ifadelerini kullanmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.09.2020 15:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol