ÇAĞLAYAN ŞİMDİ DE ERDOĞAN'A SIĞINDI!

Çağlayan, Erdoğan’a ‘sığındı’: Ortada iddia edildiği gibi bir yolsuzluk yoktur...

07 Aralık 2017 Perşembe 23:32

ABD’de dolandırıcılıktan yargılanırken tanık konumuna geçen Rıza Sarraf’ın ‘Atilla’ya karşı ABD davası’nda on milyonlarca avro rüşvet verdiğini söylediği eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan, WhatsApp’ta ‘değişikliğe’ gitti.


Fotoğraf: Reuters


Sarraf, ilk duruşmada Çağlayan’a en az 45-50 milyon avro rüşvet verdiğini söylemişti.

17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının ardından koltuğu ‘bırakan’ Çağlayan, 2015 yılındaki iki seçimde de milletvekili adayı olmamıştı. Çağlayan, o dönemden beri sessizliğini koruyor.

25 Kasım tarihinde WhatsApp profil resmini değiştiren Çağlayan, Tevbe Suresi 40’ıncı ayetinden “Üzülme! Çünkü Allah bizimledir” diye yazmıştı.

Erdoğan’ın sözleri

Hürriyet’ten Gizem Karakış’ın haberine göre, Çağlayan, “Üzülme! Çünkü Allah bizimledir” cümlesinin yer aldığı profilinde değişikliğe gitti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki günkü grup konuşmasını profil fotoğrafı yapan Çağlayan, profilinde Erdoğan’ın ABD’deki davaya yönelik, “Ortada FETÖ’nün ve CHP’nin güdümündeki çevrelerin iddia ettiği gibi bir yolsuzluk yoktur” sözlerine yer verdi.

Öte yandan ağlayan’ın kardeşi ve çocukları şimdi de İstanbul'da hamburgerci açtı. Şirket Zarrab'ın bu ifadesinden bir gün önce yani 27 kasım tarihinde faaliyet başladı. Kağıthane'de bulunan Axis Avm'de açılan Burger King ismi ile hizmet veren hamburgercinin üç ortağı bulunuyor. Zafer Çağlayan'ın iki oğlu Kaan ve Çağan'a ayrıca kardeşi Mehmet Şenol Çağlayan da ortak oldu. Şençağ Gıda Turizm İnşaat Madencilik Makina İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ismi ile faaliyete başlayan hamburgercinin büyük ortağı amca Şenol Çağlayan'ın 60 bin, kardeşlerin ise 45'er bin TL hissesi var.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.12.2017 23:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
George Ben 2018-01-14 13:53:38

Ben, doktorlar George Ben, dallas ilçe hastanesinden, hastane idaresine reklamları yapma fırsatı verdim internette çalışmaya başladım ve siz de açık havada olduğunuz gibi, böbrekler gibi organları tekrar almaya başladınız. Böbrekinizi satmak istersen, lütfen şu e-posta ile hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Dallas County Hospital Organs Surgery uzmanı ve bağışı risksiz, iyi para ödüyoruz ve biz de Iowa ABD'deyiz.
ve bu bizim e-postamız:
[email protected]