BÜTÜN DERTLERİ ATA DÖNEMİ!..

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, anayasa referandumunu "100 yıllık prangalardan kurtulma" olarak yorumladı. 

22 Ocak 2017 Pazar 23:36
BÜTÜN DERTLERİ ATA DÖNEMİ!..

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve "başkanlık sistemi"nin kapısını açan anayasa değişikliği teklifi ile ilgili yorum yapan AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, "100 yıldan fazladır bu topraklarda vurulan prangaları kurtarmaya Rabbil Alemin bizi nasiplendirdi" dedi.Taşkesenlioğlu'nun açıklamaları şöyle:"100 yıldan fazladır bu topraklarda vurulan prangaları kurtarmaya Rabbil Alemin bizi nasiplendirdi. Bu anlamda biz şanslıyız ve eminim ki referandum günü sandık başlarına gidecek olanlar bu heyecanı, bu sevinci ve bu özgürlükle ilgili gelecek olan mutluluğu her an ve her adımlarında yaşamış olacaklardır."
Daha önce de AK Parti Balıkesir milletvekili Tülay Babuşçu, “ Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiiki Sn Cumhurbaşkanımızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" diye yazmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2017 12:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol