'BÜTÜN AMAÇLARI ŞERİAT VE HİLAFET'

MHP Genel Başkan Adayı Özdağ, referandum öncesi hükümeti uyardı. 'Hayır' diyenlerin neredeyse teröristlikle suçlandığını söyleyen Özdağ, Hizbullahçı HÜDA-PAR'ın Güneydoğu Anadolu'da hilafet ve şeriat için 'Evet' çalışması yaptığına işaret etti.

09 Şubat 2017 Perşembe 16:01
'BÜTÜN AMAÇLARI ŞERİAT VE HİLAFET'

MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ambargo TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referandum öncesi hükümet tarafından 'Hayır' diyenlerin neredeyse teröristlikle suçlandığını hatırlatan Özdağ, "Peki, biz de sizin yaptığınızı yaparsak ve dersek ki HÜDA-PAR, Güneydoğu Anadolu’da ‘Evet’ derseniz, hilafet ve şeriat gelecek diye çalışmıyor mu? Şimdi bütün ‘Evet’ diyenleri biz, Hizbullah- HÜDA-PAR çizgisindeki teröristler olduklarını mı söyleyelim? Evet’le Türkiye’yi bir hilafete doğru götürdüklerini mi söyleyelim?" diye konuştu.Özdağ'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

BÖYLE BIRAK DEVLETİ, APARTMAN BİLE YÖNETEMEZSİNİZ

"‘Evet’ cephesi sıkıntı içerisinde  ve bundan dolayı gerek Adalet Bakanı gerek Başbakan ‘Hayır’ diyenleri, Parlamenter rejimi savunanları nerdeyse teröristlikle suçlamaya başladılar. Bu ayıptır, bu günahtır ve bu doğru değildir. Bakın bir şeyin altını çizelim. Bugün El Bab’ta Türk Silahlı Kuvvetleri savaşıyor. Bu Mehmetçiklerimizin, aslanlarımızın aileleri içersinde Evet diyenler de var Hayır diyenler de var. Bu millete bu kötülüğü yapmayın. Büyük bir sorumsuzluktur, böyle devlet yönetemezsiniz. Bırakın devlet yönetmeyi, böyle apartman bile yönetmezsiniz.  Kendinize gelin, çekidüzen verin. Gidin vatandaşlara ‘Evet’ dediklerinde başlarına neler geleceklerini anlatın.

HİZBULLAH VE BARZANİ 'EVET' İÇİN ÇALIŞIYOR

Peki, biz de sizin yaptığınızı yaparsak ve dersek ki HÜDA-PAR, Güneydoğu Anadolu’da ‘Evet’ derseniz, hilafet ve şeriat gelecek diye çalışmıyor mu? Şimdi bütün ‘Evet’ diyenleri biz, Hizbullah- HÜDA-PAR çizgisindeki teröristler olduklarını mı söyleyelim? Evet’le Türkiye’yi bir hilafete doğru götürdüklerini mi söyleyelim? Ya da bugün Barzani ve adamlarının Evet için çalıştığını ve çalışmalar sırasında bize özerklik sözü verildi, onun için ‘Evet’ verin diye çalışma yaptıklarını  ifade edelim. Bütün Evetçilerin de bunun için mi evet dediklerini söyleyelim. Bakın biz bunu söylemiyoruz.

DOLMABAHÇE'DE UTANMADAN ÖCALAN MEKTUBU OKUTTUNUZ

Biz sizin Dolmabahçe Sarayı’nda Abdullah Öcalan’ın mektubunu utanmadan okumanızın dahi üzerine gitmiyoruz ama eğer sayın Başbakan, sayın Adalet Bakanı meseleyi buraya getirirseniz, buradan algı yaratmaya çalışırsanız, biz size söyleyelim. Terörist dediklerinizin içinde Saadet Partisi de var, Demokrat Parti de var, ve siz  teröristlerle İmralı’da ortak başkanlık ve özerklik anayasası yazarken, sizi uyaran ve yapmayın diyen Ümit Özdağ da var. Gidin vatandaşlarınıza ‘Evet’in gerekçeklerini anlatın, en azından bu kadar cesur olun."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ersen 2017-02-10 14:37:19

Hala Türkiye İran olmaz algısına inananlar unutmayın Ortadoğunun en zengin ve modern ülkesi İran bir gecede karanlığa gömüldü üstelik bizim petrolümüzde yok