'BUNUN ADI ÜÇKAĞITÇILIK'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, " Yahu siz bir saatte yapılacak bir işi 5 dakikanın içerisine sığdırmaya kalkarsanız bu bizim kabahatimiz değil. Bu üçkâğıtçılık!" dedi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 00:06

24 Haziran'da yapılacak seçimin altında yatan esas gerçeğin Saadet Partisi korkusu olduğunu vurgulayan Temel Karamollaoğlu, "55 güne seçimi sığdırdın. Ardından diyor ki, hani hazırdınız? Yahu siz bir saatte yapılacak bir işi 5 dakikanın içerisine sığdırmaya kalkarsanız bu bizim kabahatimiz değil. Bu üçkâğıtçılık! Hakikaten psikolojik olarak seçime en hazır parti Saadet Partisi’dir. Bizim burada en ufak bir tereddüdümüz yok. En iyi neticeyi alacak parti de Saadet Partisi. Çünkü bu dönem, bu asır Saadet Partisi’nin fikirlerine, inancına ihtiyaç duyuyor" dedi.

UFAT TEFEK BAŞARILARI AYA GİDİYOR GİBİ SUNUYORLAR
Hükümetin ufak tefek başarılarını sanki Türkiye’yi aya gönderecekmiş gibi takdim ettiğini söyeleyn Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Türkiye’nin 3,5 milyondan fazla işsizi varsa bu söylenenler gerçek olamaz. Hele de bir de garibanın cebine 400-500 lira koyup bilmem gıdasını, kışın kömürünü vererek onun oyunu almaya teşebbüs eden, böylece 1 milyona yakın insanın da zafiyetinden istifade etmeye kalkarsanız buna ‘biz güçlü bir ülke haline geldik’ diyemezsiniz" şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

"Onun için biz farklıyız. Biz memleketin meselelerini görüşmekte kararlıyız. Başkaları şahıslarla uğraşsın, biz meselelerle uğraşırız. Biz ülkemizin problemlerini çözebilmek için her türlü çareye başvurmayı ajandamızın başına koyduk."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol