'Bu Vatan Hainliğidir...'

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bozbey kafasına koyduğunu yapan bir isim, azimli bir isim," dedi.

27 Ocak 2019 Pazar 01:42

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’i, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tanıttı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

“İYİ Partili dostlarımız, Saadet Partili dostlarımız ve başka partilerden bize oy verecek arkadaşlarımızla hakkı, hukuku adaleti sağlayacağız. Bursa herkesin gelip yaşamak istediği bir kent. Tarihsel derinliği, kültürel derinliği olan bir kent Bursa. Bursa’da olmak, burada yaşamak gerçekten bir ayrıcalık.

Bizim bu bağlamda bir araya gelmemiz, farklı düşünceleri de dinleyerek ilerleyebilmemiz önemli. Bursa Belediye Başkan adayımız yaşadığı kenti yaşanabilir kılmak istiyor. Belediye Başkanı ortak paydaları büyütmek ve huzur içinde topluma sunmak ile yükümlüdür

Özelleştirmeler yapılıyor. Tüm dünyada silah fabrikasını özelleştiren bir devlet bulamazsınız. Silah namustur.

Bunu en iyi Bursa bilir. Silah fabrikalarının özelleştirilmesi vatanın satılması demektir. Biz buna şiddetle karşıyız. O nedenle Sakarya’daki işçilerin yanındayız. OBÜS toplarını yapan fabrikayı yabancılara veriyorlar. Katar ordusuna veriyorlar yüzde 49,9 payıyla. Efendim özelliştirme değil diyorlar. Bizzat kendi imzasıyla 20 Aralık’ta Resmi Gazete’de yayınladı. Tank palet özelleştirmesi deniliyor yani kendi kendini yalanlıyor.

Ben Ankara adayımızın tanıtımında 9 soru sordum. Bir yanıt almış değilim.

O Peygamber ocağına yabancıların girmesini ve o Peygamber Ocağı’nın evlatlarının Katar Ordusu’nun emrine girmesini ben içime sindiremiyorum.

CHP’li belediyelerde artık çocuklar yatağa aç, okula kıyafetsiz, sokağa botsuz, evine servissiz gitmeyecek. Bunları yapacak. Allah nasip ederse Bozbey alacak ve Bozbey Bursa sınırlarında açlığa mahkum edilen bir aile bırakmayacak. Yardım yapılırken asla ve asla insan onurunu kırmayacak.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abidin Yaman 2019-02-09 17:01:12

Kemal Efendi gel seninle aynaya bakalım aynada tanıdığın adam hain çıkacaktır.. AKP'nin bu kadar gelişip ülkeyi soyup soğana çevirmesinde ve CHP'nin doğru dürüst reaksiyon göstermemesinde ve CHP'nin ufalanmasında en büyük pay senindir.. Seni tebrik(!) ederiz.. 30-40 sene sonra tarih gerçek kimliğini yazacaktır..