BU SÖZLERLE TERÖR BİTMEZ!

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, hükümetin terörle mücadelesine tepki gösterip, "Başbakanın, 'Ramazan diye bir şey yapmıyoruz, Ramazan bitince biz size gösteririz' anlamı taşıyan sözleriyle terör bitmez" dedi.

17 Ağustos 2011 Çarşamba 16:35
BU SÖZLERLE TERÖR BİTMEZ!

Partisinin il teşkilatının daveti üzerine Kilis'e gelen Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, gazetecilerin terörle ilgili sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terör olaylarında 'Ramazan ayına' vurgu yapmasının çok yanlış olduğunu belirten Zeybek, "Sayın Başbakanın ağzından bir söz çıktı, dedi ki 'Ramazan için sabrediyoruz', sonra 'Ramazan geçince biz yapacağımızı biliriz' dedi. Doğrusu devlet adamına yakışmayan bir sözdür. Ramazan için sabretmek ne demek bunun manası terör örgütüne Ramazan boyunca istediğinizi yapabilirsiniz, Ramazan'da size bir şey yapamayacağız manasına gelir ve geldi de. Bir ay içerisinde 31 şehidimiz vardı, bugünde 8 şehidimiz var. 39 şehidimiz oldu bir ayda, bu anlayışla terörle mücadele mümkün değildir. Bu söylemler teröre hizmettir. Sayın Başbakanın bu tür söylemleri teröre hizmettir"dedi.

Başbakan Erdoğan'ın terörle mücadele edemediğini belirten Zeybek, "Tansu Çiller'in başbakanlığı döneminde terör bitmişti. Terörle mücadele iyi yetiştirilmiş askerle, polisle çözümlenir. Bizim iktidarımızda yetişmiş insanlar, terörle mücadele ediyorlardı, girdikleri çatışmada netice alıyorlar, onların korkusu duyanlar kaçacak delik arıyorlardı. Başbakan ne yazık ki bu iyi yapamıyor. En sonunda olan da milletimize oluyor" diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol