'BU SİSTEM ÜLKEYİ FELAKETE SÜRÜKLER'

İlahiyatçı Zekeriya Beyaz hoca, Başkanlık Sistemi'nin ülkeyi felakete sürükleyecek bir sistem olduğunu belirterek, " AKP'liler bile ah vaf eder ama iş işten geçmiş olur. Ülke tek bir adamın eline bırakılamaz" dedi.

10 Şubat 2015 Salı 20:26
'BU SİSTEM ÜLKEYİ FELAKETE SÜRÜKLER'

 İşte o sözler:

" Başkanlık sisteminde isterse devletin altını üstüne getirecek tek adamla karşı karşıya kalır bu ülke. Kimi isterse onu atar, kimi isterse onu saf dışı bırakır. Meclis bile hakkında soruşturma açamayacak. 

Başkanlık sistemi ile bir anlamda Türkiye, Amerika'nın eyaleti haline gelecektir. Olay bu. Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bu eyaletin valisi olacak. Yani Erdoğan ülkede tek adam olacak, bütün yetkiler onda olacak ama daha geniş düşünürseniz o kimin emrinde diye Amerika'nın olduğunu göreceksiniz. Yani Amerika ülkeyi bu tek adam ile kolaylıkla idare edecek. Büyük Ortadoğu Projesi'nin Eşbaşkanı'ydı çünkü.

Kurtuluş seçimde falan değil. Ne CHP ne MHP ile kurtuluş mümkün değildir. 29 Ekim ve 10 Kasım hareketlerindedir. Bu hareketler gelişmelidir ve bunun dışında da oluşumlar ortaya çıkmalıdır. Yeni bir birleşme şart. Allah, vatan, millet için fedakarlık yapacak insanların biraraya geleceği yeni oluşumlar ortaya çıkmalı, başka türlü olmaz. Bu şekliyle bu sistem kabul edilir ve görün bakın AKP'liler bile ağlamaya başlar ama iş işten geçmiş olur. Allah katında da en büyük cezaya çarpılırlar. Çünkü bu felakettir ve Türkiye'yi batırır. Türkiye'yi iç savaşa götürür, yabancıların işgaline sebep olur. Ey AKP'liler sizi ne namazınız kurtarır, ne orucunuz, ne de götürdüğünüz paralarınız kurtarır. Tevbe edin, Hak'ka dönün ve vatana bunu yapmayın."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.02.2015 21:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol