'BU GERÇEĞİ TÜRKEŞ BİLİYORDU VE ONU KULLANIYORDU'

Eski Bakan Namık Kemal Zeybek, MHP Lideri Bahçeli ile ilgili 1977 tarihli bir gerçeği canlı yayında açıkladı.

10 Aralık 2015 Perşembe 18:01
'BU GERÇEĞİ TÜRKEŞ BİLİYORDU VE ONU KULLANIYORDU'
İşte Zeybek'in Ulusal Kanal'da Sebahattin Önkibar'ın Alternatif programında yaptığı o açıklamar:

" Devlet Bahçeli görevli deniyor. Aslında bu toptancı bir yaklaşım. Ama bir olay anlatacağım. 1977'de ben Ankara'da Tarım ve Toprak Reformu Teftiş Kurulu Başkanıydım. 10 yıl kaymakamlık yaptım, bu dönemde beni İçişleri Bakanı Oğuzhan Asiltürk çağırdı ve mahrumiyet görevinin ardından beni Vali yapacağını söyledi. Ama ben MHP'liydim, dersler veriyordum. Rahmetli Türkeş, Bursa'dan beni aday göstermek istedi, kazanmak zordu, ama davayı yerleştirmek için kabul ettim. Sonrasında Türkeş, parti bünyesinde 30 kişilik bir eğitimci kadrosu kurmak istediğini söyledi. Maaşlarını ben vereceğim ve tek işleri ülkücü kadroları eğitmek olacak dedi. İki ismi tavsiye etti. Ramiz Ongun ve Türkmen Onur. Gerisini sen belirle, kadronu kur dedi. Tarihi bir olay anlatıyorum şu an. Dedim ki bir isim var aklımda hiç tanışmıyoruz ama onun da ülkücü asistanlar genel başkanı olduğunu duyuyorum Devlet Bahçeli adında... Onu da alalım dedim. O zaman asistandı. Ben tanımıyorum ama soruyorum. Ramiz bey dedi ki; o olmaz. Niye diye sordum: O MİT ajanıdır dedi. 1977'de söyledi bunu bana. Dedim ki, MİT ajanıysa Genel Başkan onu orada neden tutuyor? Dedi ki zaten o söylüyor onun MİT ajanı olduğunu. Merhum Alpaslan Türkeş 1977'de Bahçeli'nin MİT ajanı olduğunu söylüyordu.

Peki bu ne iş dedim? Şöyle söylüyormuş rahmetli Türkeş; onu biliyorum, uzaklaştırırsak bilmediğim birisini gönderirler. Ben de ondan istifade ediyorum, kullanıyorum. Bu sözler üzerine o gün onu almadık tabiki. Peki MİT ajanı olmasaydı alır mıydık? Doğrusu görüştüğümüzde, tanıştığımızda da almazdık çünkü biz arkadaşlarımızı doğru düzgün Türkçe kullananlardan seçtik. Allah aşkına şimdi koca Türk milliyetçilerinin Türkçesine bir bakın. Bir de Kürt milliyetçilerinin Türkçe'sine bir bakın. Bu ne yaman çelişkidir yani?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.12.2015 14:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kadir öğütcü 2015-12-11 21:06:36

devlet beyi 1969 danberi tanırım.biz tıbbiyeliler birliğini kurduğumuz zaman o da ülkücü asistanlar derneği başkanıydı.davasından milim sapmamıştır.ona mı güveneceğim,yoksa fırıldakgibi dönen rahmetli başbuğu suçlayarak hapisten çıkan(özalın emriyle),ülkü ocaklarının misyonu bitmiştir,bu görevi artık anap taşıyacaktır deyip ,önce anap tan milletrvekili,sonra bakan yapılan namık kemal e mi?yoksa gömlek değiştirir gibi parti değiştiren(mhp,anap,dyp,mhp.....)ramis e mi güveneceğim.

Avatar
baskan 2015-12-11 16:40:19

Bahçeli derin devletir.fazla anlatmaya gerek yok.

Avatar
isa dölek 2015-12-11 21:52:56

Devlet bey acan idi niye biliyor dun ozaman neye solemdi n devletbey büyük devet adamıdır

Avatar
Kadir Çiçek 2015-12-11 23:52:44

Doğu Perinçek'in kanalında konuşanlara iyi bakın.Saçmalıyorlar.Yazık çok yazık..

Avatar
hasan 2015-12-12 00:10:51

Edep yahu derler adama iki kiblesi bile belli olmaya kiblesiz bir kanalda soyledikleri soze bakin yakistiramadim namik beye hadi onkibar neysede beceriksiz deyin basarisiz deyin ama ajanlik guldurmeyin insani bahceli vefakar fedakar ornek bir ulkucudur bu iki sahsinda ucretini oder yillarca calistirir

Avatar
zakir Arnavut 2015-12-12 16:04:48

Içimizde o kadar ajan varki,araya devlet bahçeliyide sıkıştıralım gitsin..muhabbeti olmuş.adam sanki mossad, cia,kgb, ajanı muamelesi görüyor..ya beyler mit milli bir kuruluş deyilmi? Olsa ne yazar olmasa ne yazar.namık kemal zeybek, sabahattinönkibar kimin ajanı siz ona bakın..

Avatar
Tekin tokdemir 2015-12-11 18:35:01

Abartmayin, bu tür seyler sadece karalamak icin.., daha önce niye dillendirmedin bunu namik kemsl zeybek???simdi sen ne ajanisin? Kimsin nesin necisin ne yaparsin bir bilen varmi?

Avatar
Dr. Ali Kiriş 2015-12-11 15:35:26

Her tarafı ile bozuk. Şimdiye kadar bunu bilenler neden açıklamadı acaba?