BİZZAT MERAL AKŞENER ANLATMIŞ!..

Yazısında eski MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’le konuşmasını aktardı. Neler var neler?

19 Ocak 2017 Perşembe 00:24
BİZZAT MERAL AKŞENER ANLATMIŞ!..

Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında eski MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’le konuşmasını aktardı. Önkibar köşesinde Akşener’in kendisine söylediği “Kesin bilgi olarak söylüyorum. Devlet Bahçeli ‘Verin Meral Akşener’i, alın Başkanlığı’ diyerek pazarlık yapmış! Devlet Bahçeli benim tutuklanmam için bile pazarlık yapmış!” ifadeleri de aktardı.

“O DAKİKA BEDELİNİ ÖDERİM”

Akşener, Adil Öksüz’le görüştüğü iddiasına ilişkin şunları anlattı:

“Birinci husus. Ben Adil Öksüz ismini pek çok kişi gibi basından öğrendim. Değil bir araya gelmek, asla ve kat’a tanımam. Sabahattin bey bırakın beraber fotoğraflarımızın olması, telefonlarımı geriye doğru incelesinler. Görüştüğümü kanıtlasınlar, o dakika bedelini öderim... Bunlar yazdığınız gibi şahsıma yapılan itibar suikastı.”

Önkibar’ın “Kim var bu suikastın arkasında?” sorusuna ise Meral Akşener “MHP’de ülkücü delegenin iradesini gasp edenler var. Bahçeli her yerde, Adil Öksüz’ün beni eşi ile beraber ziyaret ettiğini söylüyor!” dedi.

“TUTUKLANMAM İÇİN PAZARLIK YAPMIŞ”

Aydınlık yazarı Önkibar, Meral Akşener’le konuşmasını şöyle yazdı:

“-Kesin bilgi olarak söylüyorum. Devlet Bahçeli ‘Verin Meral Akşener’i, alın Başkanlığı’ diyerek pazarlık yapmış!

- Yargının MHP kurultayına hukuk dışı müdahale etmesini kast ediyorsunuz!

- Sadece o değil, çok şey var!

- Mesela neler?

- Devlet Bahçeli benim tutuklanmam için bile pazarlık yapmış!

- Sayın Akşener bu dehşet bir şey!..

- Sabahattin bey, Bahçeli, MHP ve ülkücü taban ayağa kalkınca, benim önümü kesmenin ancak beni hapse göndermekle mümkün olacağını düşünerek, malum yerlerden bu talepte bulunmuş ve oraları harekete geçirmiş!

- Yeniçağ gazetesi yazarlarına yapılan operasyonu mu kastediyorsunuz?

- Evet o operasyon üzerinden bana gelinecekti... Proje buydu... Ama hem kamuoyu ayağa kalktı hem ben feveran ettim.

- Evet Sayın Akşener...

- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı aradım. Hasan Doğan çıktı. Ona, masum insanları bırakın, oyuna alet olmayın mesajını ilettim... Dahası, ben gerekirse bedel öderim ve buradayım dedim... Bir şey daha var...

- Buyurun!

- Bahçeli ayrıca Mehmet Cengiz’den 5 milyon dolar aldığım iftirasını bile atabildi... MHP’nin başındaki birine böyle şeyler yakışıyor mu? Yazıklar olsun.

- Meral hanım dahası var, size Fetullahçı diyorlar?

- Bahçeli’ye kurultayda kim rakip oldu ise o ya ajandır, ya hain veya FETÖ’cü... Hatırlayın Koray Aydın’a da 2012’de aday olduğunda Fethullahçı dediler... Soruyorum Ergenekon ve Zaman gazetesi ile dayanışma süreçlerinde FETÖ ile beraber olan Bahçeli değil miydi? Benim ne alakam olur FETÖ ile... Hakkımda başka bir şey bulamayınca bu çamurla saldırıyorlar... Bir kere cemaatler kadını muhatap almaz zira kadından imam olmaz derler... Ayrıca Sabahattin bey hatırlayın Cemaatin gazetesi Meydan bana komplo kurdu.

- Nasıl?

- Bana ait olmayan “Saraya yürüyüp Erdoğan’ı alaşağı edeceğim” ifadesini bana atfen manşetten yayınlayıp Tayyip Erdoğan’ı bana karşı kışkırttılar.”





Son Güncelleme: 20.01.2017 00:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol