BIRAKIN ŞU DİNİN YAKASINI ARTIK..!

1 Kasım genel seçimlerine az bir zaman kala en ilginç vaat AK Parti aday adayı Dursun Boran'dan geldi.

15 Eylül 2015 Salı 11:36
BIRAKIN ŞU DİNİN YAKASINI ARTIK..!

 AK Parti'den aday adayı olan Dursun Boran, adaylığının kesinleşmesi durumunda kadın seçmenlere zikirmatik dağıtacağını söyledi.

 
AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Gazeteci Dursun Boran, milletvekilliği adaylığının kesinleşmesi durumunda kadın seçmenlere zikirmatik dağıtacağı vaadinde bulundu.

10 BİN ZİKİRMATİK DAĞITACAK
 
1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Gazeteci Dursun Boran, kadın seçmenlere özel keseler içinde swarovski taşlı 10 bin zikirmatik dağıtacağını açıkladı.
 
FİYAT 15 TL
 
AK Parti'de her adayın iki seçim bölgesi tercih hakkı olduğundan 1. tercihini İstanbul 3. Bölge, ikinci tercihini ise memleketi Malatya olarak yapan Boran, adaylığının kesinleşmesi durumunda seçim bölgesinde kadın seçmenlerden swarovski taşlı zikirmatiklerle oy isteyecek. Kadınlar tarafından ilgi gören swarovski taşlı zikirmatiklerin fiyatı ise 15 TL.
 
NİKAHINDA ANAYASA DAĞITMIŞTI
 
Star TV E. Protokol Müdürü olan Dursun Boran, 11 Eylül 1997'de İstanbul'daki nikah töreninde davetlilere nikah şekeri yerine bin tane Anayasa kitabı dağıtarak gündeme gelmişti.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.09.2015 11:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol