BİR KASETTE BAHÇELİ'YE AMA DÜZMECE!

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen skandal kayıtların yayınlanmasının ardından şimdi de MHP lideri Bahçeli'nin, PKK lideri Öcalan'a övgü dolu sözlerinin yer aldığı montajlı görüntüler yayınlandı. Bahçeli'nin montajlı inanılmaz sözleri internette dalga dalga yayılıyor!

26 Şubat 2014 Çarşamba 13:27
BİR KASETTE BAHÇELİ'YE AMA DÜZMECE!

 Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen ses kayıtlarının internete düşmesiyle başlayan tartışmalar sürerken bu kez de MHP lideri Bahçeli'nin montaj bir kasedi internet düştü. Yayınlanan montaj görüntülerde Bahçeli'nin,  Barzani'nin sözlerini aktardığı grup toplantısında  "Abdullah Öcalan bir özgürlük savaşçısıdır. İmralı'daki kahramanı selamlıyorum." sözleri kesilip yayınlandı. Bahçeli'nin montajlanan bu açıklamaları sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle ilgili ses kayıtlarını yorumlarken "Yaptığı alçakça hazırlanmış bir piyes, bir kurgu, bir montaj... Bunu yapanlara aynısıyla mukabele edip bazı örneklerini teknolojinin nereye geldiğini anlamak bakımından biz de yapacağız" açıklamalarının ardından konuyla ilgili ilk montaj kaseti internete düştü. Bu açıklamanın ardından internete düşen montajlı görüntülerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında PKK lideri Abdullah Öcalan'la ilgili övgü dolu sözler söylediği yer aldı. Montaja göre Bahçeli sözde "Abdullah Öcalan bir özgürlük savaşçısıdır. İmralı'daki kahramanı selamlıyorum." diyor.
Ancak montajlanan görüntülerde MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında Barzani'nin sözlerini aktardığı açıklamaların kesildiği görülüyor. Bahçeli "Abdullah Öcalan bir özgürlük savaşçısıdır. İmralı'daki kahramanı selamlıyorum." ifadelerinin ardından bunları Barzani'nin söylediğini belirterek sert tepki göstermişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.02.2014 13:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol