BİLAL'E NİYE GİTTİN FIRÇASI...

17 aralık yolsuzluk operasyonu sürecinde internete düşen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez Erdoğan'an oğlu Bilal'e niye gittin fırçası var.

26 Mart 2014 Çarşamba 20:33
BİLAL'E NİYE GİTTİN FIRÇASI...

 17 Aralık yolsuzluk operasyonu ile Twitter'a yüklenen ses katıylarına bir yenisi daha eklendi. İddaya göre Başbakan Erdoğan, TMSF tarafından el konulan Akşam grubuna gittiği için oğlu Bilal Erdoğan'a fırça atıyor. Bu gibi yerlere giderken dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan Bu gibi yerler hassas yerler. Bak ben bugüne kadar Star'a, 24'de bir kez bile gittim diye akıl veriyor. İşte Twitter'da Başçalan kullanıcı adıyla yüklenen o ses kaydında geçtiği ileri sürülen görüşme özetle şu şekilde geçiyor...

Tayyip Erdoğan: Geçen gün oğlum şeye gitmişsin ya Akşam gazetesine gitmişsin, diyor. Biilal Erdoğan: Ha evet babacığım diye yanıt verince Erdoğan kızıyor, 'Niye böyle yapıyorsun oğlum ya' diyor Bilal Erdoğan ise babasının niye bu uyarıyı yaptığını anlamamış olmalı ki, Baba stüdyolarına bakmaya gittik ya, bir sürü stüdyoları var bilmem neleri var' sözü Erdoğan'ı çileden çıkartıyor. Tamam ne gerek var. Ama ya ne gerek var ya. Bu tür şeyleri benimle konuş ya. Bak şimdi oraya gidiyorsun. Hem sosyal medyada şurada burada Bilal Erdoğan Akşam grubunun başına geliyor bilmem ne yapıyor. Bu türlü şeyler atılmaya başlıyor. Bak ben bugüne kadar Star'a, 24'e bir kere gitmedim' derken Bilal Erdoğan bu durumdan oldukça rahatsız. 'Ya baba nereye gitsem benim oluyor. Ne yapayım ben hiç bir yere gitmemem lazım. Hiçbirşey yapmamam lazım.' diyor. Erdoğan ise hem konuşmaya noktayı koyuyor hem de son uyarısını yapıyor 'Hassas yerler. Hassas yerler olduğu için gitmemen lazım' diyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.03.2014 20:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol