"BEN DEDİM ŞİMDİ SIRA SENDE" POLEMİĞİ

CHP'li Muharrem İnce: "Obama'ya canın cehenneme de Sayın Başbakan"

15 Ekim 2012 Pazartesi 17:19

 CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef alarak, "Esad'a canın cehenneme diyorsun, ABD'ye de diyebilir misin?" dediğini belirterek, "Ben de çıktım dedim ki 'Obama'nın da canı cehenneme.' Ben diyebiliyorum sen diyebilir misin?' dedim. O günden beri Başbakan'ın ağzını bıçak açmıyor" dedi. 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Manisa'da partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katıldı. İnce, toplantıda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ve Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi. 
İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef alarak, "Siz Esatçısınız. Bu CHP'li var ya, Esat'ın canı cehenneme dedi, Amerika'nın canı cehenneme diyebilir mi?" dediğini hatırlattı. Başbakan'ın bu sözlerinin iki anlama geldiğini belirten İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birincisi 'ben korkuyorum Amerika'dan bunu ben diyemem. Ben diyemeyeceğime göre sen de diyemezsin' demek. Açıkça korktuğunu belli ediyor zaten. Ben de çıktım dedim ki 'Obama'nın da canı cehenneme.' Ben diyebiliyorum sen diyebilir misin?' dedim. O günden beri Başbakan'ın ağzını bıçak açmıyor. O kabadayıdan eser yok. Şimdi ağabeyi Obama'ya beni şikayet eder. Onda kuş kadar yürek olsa, Atatürk ve cumhuriyetin felsefesine inansa der."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol