BAŞKAN AZİZ KOCAOĞLU NEDEN YOKTU?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Teşkilatı'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi'nde yapıldı.

31 Ağustos 2011 Çarşamba 19:26
BAŞKAN AZİZ KOCAOĞLU NEDEN YOKTU?

 Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yer almadığı bayramlaşma törenine İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan'ın yanı sıra bazı İzmir milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı. 
    CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı'nı bir arada kutladıklarını belirtti. Türkiye'de önemli sıkıntılar yaşandığını belirten Yüksel, "583 bin İzmirlinin oyunu alan milletvekilimiz içerde tutuklu, tutuklu gazeteciler var, dışarıdaki gazetecilerin de kalemleri tutuklu. Böyle bir günde bayram kutluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde yaptığı görevi bugün de yapmaya hazır. Dün nasıl teslim olmadıysak emperyalizme, bugün de teslim olmayacağız, mücadeleye devam edeceğiz." dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun törene neden katılmadığını soran gazetecilere bayram tatili olduğunu hatırlatan Yüksel, "Birçok arkadaşımız yok. Bayram tatili... Sanırım şehir dışında, başkanvekili arkadaşımız burada. Kendisi sanıyorum tatilde." dedi. Bunun İzmir'de parti içinde yaşanan bir kriz ile ilgili olup olmadığının sorulması üzerine ise Yüksel, şunları kaydetti:
"Krizle hiçbir ilgisi yok, hepimiz kol kola, omuz omuzayız. İzmirli görecek. İzmir'de yerel seçimlerde 30'da 28'dik, 30'da 30 olarak geleceğiz. Hiç kimse hayal kurmasın, hiç kimse öyle düş görmesin, aynı İzmir aynı Cumhuriyet Halk Partisi. Omuz omuza kol kola mücadelemizi sürdürüyoruz."





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol