'BAŞBAKANLIĞA HAZIRIM'

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Eski CHP'li yöneticilerle İstanbul'da yaptığı gizli toplantının fotoğrafı basına sızdı.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 11:14
'BAŞBAKANLIĞA HAZIRIM'

 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Erdoğan karşısında başarısız olması sonrası CHP'de işler karıştı. Bir grup milletvekili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırırken Grup Başkan Vekili Muharrem İnce de adaylık sinyali verdi.

 
TARTIŞMA YARATACAK FOTOĞRAF
 
Genel başkanlık için bir çok isim gündeme gelirken, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu önceki gün İstanbul’da bazı CHP’lilerle gizli bir toplantı yapması gündeme bomba gibi düştü. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Eski İl Başkanı Nebil İlseven, işadamı Ali Fatinoğlu ve eski ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda Feyzioğlu'nun "Ben de varım" diyerek destek istediği ileri sürüldü.
 
Eski Fatih Meclis Üyesi Mustafa Sarmusak’ın ofisinde yapılan toplantıya Eski CHP İl Başkanı Nebil İlseven, Sanica Boru’nun sahibi işadamı Ali Fatinoğlu, yine Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Küçükçekmece’nin eski ilçe başkanları ve 10 kongre üyesi de katıldı.
 
"BAŞBAKANLIK İÇİN HAZIRIM" MESAJI
 
Metin Feyzioğlu burada CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak, “Ben sadece CHP Genel Başkanlığına değil Başbakanlığa hazırım. Bu odadan bir başbakan en az iki bakan neden çıkmasın. Sizlerden kurultayda destek istiyorum” dediği ileri sürüldü.
 
GENÇLİK KOLLARI YEMEK VERDİ
 
Feyzioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay tarihini belirlemesinden sonra adaylığını açıklayacağı ileri sürüldü. Fatih’teki toplantıdan sonra CHP İstanbul İl Gençlik kollarında görevli bazı isimler Metin Feyzioğlu’na Büyük Kulüp’te yemek vererek desteklerini ifade ettiler.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.08.2014 11:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol