BAŞBAKAN'A TABLET KIRDIRDI!

Kuzey Afrika gezisinde bulunan Başbakan Erdoğan'ın, Gezi Parkı eylemcilerinden özür dileyen Başbakan vekili Bülent Arınç'a çok kızdığı ve Arınç'ın açıklamalarını izlediği tableti kırdığı öne sürüldü.

06 Haziran 2013 Perşembe 12:42
BAŞBAKAN'A TABLET KIRDIRDI!

 Ak Parti Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanıyor. Kuzey Afrika gezisini sonlandıran Başbakan Erdoğan bugün yurda dönüyor. En merak edilense gezi esnasında vekili Bülent Arınç’ın gezi parkına ilişkin açıklamaları ve manşetlere taşınan ‘Özür dilerim’ açıklamasına verece tepki. Kuzey Afrika'da bulunan AK Partili heyetten, Ankara'ya siyaset kulislerine sızan iddialar hayli ilginç. 

O iddiaya göre Başbakan Erdoğan, Bülent Arınç’ın konuşmasında göstericilerden özür dilediği anda sinirlendi ve elindeki tableti parçaladı

BAŞBAKAN ÇOK KIZDI
CHP kanadından Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin TBMM'de yaptığı konuşmada dile getirdiği iddiasına göre Başbakan Erdoğan kendisinin daha önce üç beş çapulcu olarak nitelendirdiği göstericilerden, Bülent Arınç'ın  özür dilemesine çok kızdı. Daha önce kendisinin de onay verdiği yazılı metinde böyle bir şey olmamasına rağmen Arınç’ın özür dilemesi Erdoğan için bardağı taşıran damla oldu. Arınç’ın yaptığı uzun konuşmayı tablet bilgisayardan takip eden Başbakan Erdoğan iddiaya göre o kadar sinirlendi ki o anda elindeki tableti yere fırlatarak kırdı. Başbakan Erdoğan'ın bu akşam Türkiye'ye döndükten sonra yapacağı basın toplantısında ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.06.2013 12:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol