BAŞBAKAN ERDOĞAN'I KİM KIZDIRDI?

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, verdi veriştirdi.

15 Kasım 2011 Salı 14:53
BAŞBAKAN ERDOĞAN'I KİM KIZDIRDI?

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, Suriye'de Türk Büyükelçiliği'ne yapılan saldırılar ve Türk Bayrağı'nın yakılmak istenmesiyle ilgili olarak Esad yönetimine tepki gösterdi. Erdoğan, Esad'a adıyla seslenerek, ''Tarih boyunca, Ay yıldızlı Türk Bayrağı’na uzanan her el cevabını almıştır. Beşar, sen Türk bayrağına saldıranları bulup gereken cezayı vermek durumundasın'' dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Van’da deprem bölgesinde göremediğimiz BDP’yi terörist cenazelerinde görüyoruz. Terörle aralarına mesafe koymak şöyle dursun, teröre aleni destek veren tutum içine girdiler.

-Kanlı terör örgütünün yedeğinde siyaset yapanlar bilsinler ki o kan onların da üzerine sıçramaktadır. Terör örgütünün her insanlık dışı eyleminde sıçrayan kan, teröristler kadar artık BDP’nin de eline yüzüne bulaşıyor.

-BDP’ye bir kez daha çağrı yapıyorum terör örgütüne artık mesafe koyun. Onun vesayetinden çıkın.

-Cesaretiniz varsa, terör örgütüne ufak bir eleştiri getirin.

-Sizi bu kadar mı korkuttular? Kendi hür iradenizle siyaset yapamayacak kadar korkak mısınız?

‘ÖZGÜRLÜKLERİN DE BİR SINIRI VAR’

-KCK operasyonları için dediklerimden rahatsız olmuşlar. Ne diyecektim? İyi yaptınız mı diyecektim? Siz bu iktidarı devletin içinde bir devlet yapılanmasını öveceksiniz, alkışlayacaksınız? Niçin hükümet niçin devlet çözüm üretmiyor diye bizleri eleştireceksiniz. Biz kalkıp da devletin içinde devlet yapılanmasını ortaya koyarsak rahatsız olacaksınız.

-İstediğiniz kadar medya mensubu olun. Özgürlüklerin de bir sınırı vardır. 25 kuruşa simit yok.

‘BDP MECLİS'TEN ÇEKİLSE NE OLUR?’

-Dağdan emir alıp Meclis’ten çekilmeyi düşünenler kalsalar ne olur? Çekilseler ne olur? Onlar olmasa da Meclis çalışmaya devam eder.

-Neymiş Diyarbakır’da parlamentoları varmış. Böyle saçmalık olur mu? Bu ülkede bizler sizlere asla böyle bir yapılanmanın müsaadesini vermeyiz.

-En tepesinde Kandil'in, İmralı'nın olduğu bir yapılanma demokratik olabilir mi? KCK operasyonları tamamen yasaldır ve yasal kalmaya da devam edecektir.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol