BAKAN VE VEKİL BİRBİRİNE GİRDİ!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ak Parti kurucularından eski milletvekili Kemalettin Göktaş protokolde birbirine girdi.

04 Aralık 2013 Çarşamba 11:09
BAKAN VE VEKİL BİRBİRİNE GİRDİ!

 AK Parti'nin iki önemli ismi Abdullah Gül'ün 23 Kasım'daki Giresun ziyareti sırasında protokolde beklerken bir anda tartışmaya başladı ve oldukça ağır ifadeler kullanıldı.

 
BAKAN BAYRAKTAR'IN ELİ HAVADA KALDI
Cumhurbaşkanı Gül'ü uğurlamak için havaalanına gelen Bakan Bayraktar, sırasıyla protokol heyetiyle selamlaştı. Sıra AK Partili eski vekil Kemalettin Göktaş ile karşı karşıya geldi. Göktaş'a elini uzatan Bayraktar'ın eli havada kalırken, aralarında küfürlü tartışma başladı. Kemalettin Göktaş'ın Bakan Bayraktar'ın, üzerine yürümesiyle protokolde bulunanlar araya girerek olayın daha fazla büyümesini önledi. Ancak küfürler havada uçuştu.
 
TARTIŞMANIN NEDENİ BELLİ DEĞİL AMA...
Siyaset kulislerindeki iddialara göre uzun süredir birbirleri ile dargın olan ikili arasındaki kavga milletvekili olma tartışmasına dayanıyor. İddiaya göre Erdoğan Bayraktar Trabzon'dan milletvekili olunca Kemalettin Göktaş çevresindekilere "O Trabzon'dan aday olmasaydı ben yine milletvekili olabilirdim" düşüncesindeydi. Zira ikisi de Oflu'ydu ve Of için tek kontenjan yeterli görüldü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.12.2013 11:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol