BAKAN, KARDEŞİNİ BÜROKRAT YAPTI!

İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın kardeşi Atif Ala Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına resmen atandı.

10 Haziran 2014 Salı 11:19
BAKAN, KARDEŞİNİ BÜROKRAT YAPTI!

  Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder, Ekonomi Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım atandı. İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın kardeşi Atif Ala da Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına resmen atandı. Atif Ala’nın Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki “fişleme” iddialarının mimarlarından biri olduğu öne sürülmüştü.

Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder atanırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda; Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına Şeref Kazancı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Harun Çiçek, Bakanlık Müşavirliğine Rifat Kayaoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Mustafa Apaydın, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Numan Gümrük, İş Müfettişliğine ise Sinan Çörekli’nin atanması kararlaştırıldı.
Ekonomi Bakanlığı’nda; Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım’ın, Bakanlık Müşavirliğine ise Mustafa Sever’in atanması uygun görüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda; Müsteşar Yardımcılığına, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Bakanlık Müşavirliğine Volkan Mutlu Coşkun, Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Hacı Dursun Yıldız, Hakkari Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mehmet Yıldırım, Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Zekeriya Erdurmuş, Erzurum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Osman Akar, Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Erdem Karadağ, Erzincan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Sırrı Yılmaz, Trabzon Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Cahit Gülbay, Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mehmet Salih Söğüt, Bakanlık Müşavirliğine, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Kaya, Başmüfettişliğe Salih Hartavi atandı.

Maliye Bakanlığı’nda; Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne Arslan Narin’in ataması gerçekleştirildi.

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Elazığ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz, Şırnak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Yaldız ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç, Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürü Ali İhsan Narlı, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda; Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Atif Ala’nın, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Hamza Aydoğdu’nun, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Semih Aktekin’in, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Bilal Tırnakçı’nın, 1. Hukuk Müşavirliğine Hayati Cankaloğlu’nun, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığına Özcan Duman’ın, Bakanlık Müşavirliğine Necip Fazıl Kurt’un atanması kararlaştırıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda; Erzurum 13. Bölge Müdürlüğüne Ahmet Akkiprik, Orman Genel Müdür Yardımcılıklarına Ali Fuat Ünal ve Halil Coşkun, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Türk, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Kara, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Ahmet Sırrı Beşel, Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Korucu, Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne Murat Acu, Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Mustafa Altunok getirildi.

Bakanlıkta, Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, DSİ Genel Müdürlüğü Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy ise başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Ayrıca, istifa nedeniyle boşalan Şeker Kurulu Üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere Mustafa Sever atandı. (ANKA)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.06.2014 11:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol