BAKAN GÜNAY: İZMİR BENİ BEKLİYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir’den milletvekili adaylığını değerlendirirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine önemli bir görev verdiğini söyledi.

12 Nisan 2011 Salı 13:35
BAKAN GÜNAY: İZMİR BENİ BEKLİYOR

Bu öneme uygun bir tempoyla çalışacaklarını dile getiren Günay, hem İzmir hem Türkiye için iyi sonuçlar ortaya çıkarmaya çalışacaklarını vurguladı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin 30. Genel Kurulu'na katılan Günay, program öncesi soruları cevapladı. İzmir'in, kültür ve turizm açısından önemli bir il olduğunu kaydeden Günay, mevcut durumda ilin hak ettiği yerde olmadığını, potansiyelinin altında kaldığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan’ın, İzmir'den iki bakanı aday göstermesinin, bu ili, potansiyelinin layık olduğu yere taşınması amacı taşıdığına işaret eden Günay, bu konuda seferberlik yapacağını aktardı.
‘Rakiplerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna Günay, hiçbir yerin kimsenin kalesi olmadığını belirterek cevap verdi. İzmir'de bir ön yargı, ideolojik kavga savaşı yapmak istemediklerine işaret eden Günay, “İzmir'de bir hizmet yarışı, daha iyi yapacaklarımızı anlatma gayreti göstermeye çalışacağız. Sanıyorum ki sağduyulu bütün yurttaşlarımız da bizim bu anlattığımızdan gereken yararlı sonucu çıkaracaklardır.” değerlendirmesi yaptı.
Günay, ‘İzmir'i bekliyor muydunuz?’ sorusunu da “İzmir'in beni beklediğini duydum.” karşılığını verdi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol