BAHÇELİ'YE ZORLU RAKİP...

Eski bakan ve MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın, 1 Eylül günü, Bahçeli’ye karşı Genel Başkan adaylığını açıklayacak.

27 Ağustos 2012 Pazartesi 14:56
BAHÇELİ'YE ZORLU RAKİP...

 MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak büyük kongresinde Devlet Bahçeli’nin koltuğu için değişim rüzgarı başladı. MHP Trabzon milletvekili ve Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın, Genel Başkanlık için kararını verdi. Aydın 1 Ekim günü saat 13.00’de, Ankara’nın en büyük salonu olan Anadolu Gösteri Merkezinde adaylığını açıklayacak.

Son iki ay içinde çok sayıda il ve ilçeyi gezerek ‘’ Sonradan değil şimdi’’ sloganı ile Genel Başkan adaylığı sinyali veren, Aydın, nabız yokladı. Sonuçta da adaylık için kararını verdi. Aydın, kendisine yakın MHP’lilere adaylığının kesin olduğunu belirterek, ‘’1 Ekim toplantısına teşriflerinizi ve dualarınızı bekliyorum’’ biçiminde SMS mesajı da attı.
Gittiği illerde 2014 yerel seçimlerini işaret eden Aydın, ‘’Formda, sahada zinde, zıpkın gibi bir MHP olursa yerel seçimlerde başarılı bir sonuç alırız. MHP’nin en fazla önem vermesi gereken seçimlerden biri önümüzdeki mahalli seçimlerdir ve mutlaka başarılı bir organizasyonun inşa edilmesi lazım.” dedi. 
Aydın, Genel başkan adaylığı konusunda ise ‘’ Bizim yapmaya çalıştığımız kişisel bir iş değil. İnsanlarımızı irade koymaya teşvik ediyoruz. Bunun sonra olma şansı yok çünkü Türkiye makas değiştiriyor. MHP bu dönemin temel dinamiği olup olmamaya karar verecek. MHP’yi kurumsal bir kimliğe kavuşturacağım. Kişi inisiyatifinin ortadan kalktığı, kuralların hakim olduğu bir sistem kuracağım. Gençlik Kollarını, Kadın Kollarını kuracağız’’ dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol