BAHÇELİ'DEN DEMEÇ YERİNE NOT!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kasetlerde adı geçen MHP yöneticilerinin istifasını ilginç bir notla değerlendirdi.

22 Mayıs 2011 Pazar 12:34
BAHÇELİ'DEN DEMEÇ YERİNE NOT!

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kasetlerde adı geçen isimlerin istifasına ilişkin değerlendirmesini yazılı bir not ile gazetecilerle paylaştı. Bahçeli nota, "Anlaşılıyor ki devlet yok. İyi ki millet var. Ona gidiyorum. 22 gün kaldı büyük buluşmaya" yazarak gazetecilere gösterdi. Bahçeli, "Bugünün resmi demeci bu" dedi.

Seçim mitingleri için Nevşehir'e giden Bahçeli burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli gazetecilerin Başbakan'ın "ben de mağdur oldum" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Başbakan MHP'nin mağduriyetinin türevinden yararlanmak isteniyor" diye konuştu. Bahçeli, peş peşe gelen istifaların sorulması üzerine de istifanın tek taraflı bir uygulama olduğunun altını çizerek, "Bu insanların aileleri, yetişkin çocukları var. Bulundukları sosyal ortamlar var. Bir partiyi engellemek için kişilerin şahsiyetleri ile bu kadar oynamak doğru değil. Kendileri durumu değerlendirip partiyi rahatlatmak amacıyla istifa etmiş olabilirler. Arkadaşlarla görüşeceğim ondan sonra değerlendireceğim" dedi.

GÜLEN'E YÜKLENDİ2.20110522095028.jpg

Bahçeli görüntüler yayınlanmadan önce de CNN'de soruları yanıtlarken "Birileri MHP'yi ele geçirmeye çalışıyordu, şimdi ise birileri MHP'yi devşirmeye çalışıyor. Hepsinin de farklı amaçları var" dedi. "Gülen Cemaati'nin MHP'ye dönük faaliyetleri konusunda elinizde ne tür duyumlar var?"sorusuna karşılık Bahçeli, duyuma gerek olmadığını, bazı gazete ve televizyonlar takip edilip, bazı köşe yazarlarının yorumlarına bakıldığında durumun anlaşılacağını söyledi.

KOMPLO DEDİ!

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel internette yer alan görüntülere ilişkin soruları şöyle yanıtladı:

"Kadını, erkeğiyle bizler ülkücü camiayı oluşturuyoruz. Ülkücü camianın hassasiyetleri var. Ahlak, bunların içerisinde çok önemli. Ancak insanların özel hayatlarını bu haliyle ortaya dökmek ne Türk kültüründe vardır ne de İslam ahlakında vardır. Herkes hata yapabilir bunu söylerken hataları takdir ettiğim kesinlikle anlaşılmasın. Türkiye'nin durumu ortadayken paparazzi tarzında, magazinsel haberlerle meşgul etmek kimsenin haddi olmamalıdır. Bu, MHP'ye ve Türkiye'nin birliğine karşı yapılan komplodur, bunu böyle görmek lazım."






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol