BAHÇELİ: TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın kökünü kurutmak için devletin tüm imkanlarının harekete geçirilmesini istedi.

19 Haziran 2012 Salı 13:29
BAHÇELİ: TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİN

 Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, dayanma gücünün tükenme aşamasına geldiğini vurguladı. AK Parti hükümetinin, hemen tarafını belirlemesini isteyen Bahçeli, PKK'nın kökünü kurutmak için devletin tüm imkanlarını harekete geçirmesi gerektiğini vurguladı. Bahçeli, başbakan ve hükümetten bundan sonra siyasi şeref, haysiyet mücadelesi beklediğinin altını çizdi. 

        Başbakanın şaşırmış, panik halde MHP'ye saldırdığını savunan Bahçeli, dizginlerinden boşanmış halde hakaretler saydırdığını öne sürdü. Bahçeli, "Erdoğan ve zihniyeti, bizimla asla aynı ağırlık, klasman, ölçü ve çapta değildir. Bu nedenle Başbakanın baktığını görememesi, okuduğunu anlayamaması bir dereceye kadar idare edilebilecektir. Ancak ecdadımızın tarihinde etnik kimliklerimizi görmesi ve imparatorlukla milli devleti ayırt edecek zihni yapıdan uzak olması endişe vericidir. Osmanlı'yı dağıtan kafa yapısı tam da böyledir." diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol