BAHÇELİ DE ÇILDIRACAK...

Akşener Reza Zarrab’ın ABD’de yakalanmasını da yorumladı...

27 Mart 2016 Pazar 12:57
BAHÇELİ DE ÇILDIRACAK...

 MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener Tokat’taydı…Binlerce ülkücünün karşıladığı Akşener MHP yönetimini hedef aldı…Akşener Reza Zarrab’ın ABD’de yakalanmasını da yorumladı: Yarım kilo kıyma gibi paketlediler.

İşte Meral Akşener’in Tokat’taki konuşmasından başlıklar;

“AKP, Havuz medyası ve MHP Yayın Organları Aynı Safta”

-Muhteremler panikte. Bir savaş başladı ki; aklınız durur. Haftada bir tehdit, iftira. Çok ilginç havuz medyasıyla, AK Parti’yle, genel merkezimizin yayın organları aynı safta. Dolayısıyla ne kadar doğru bir işin peşinde olduğumuz, ne kadar kutlu bir yürüyüşün içinde olduğumuz ortaya çıkıyor.

“AKP Küçük Emrah Gibi… Ağlaya Ağlaya Bugünlere Geldiler”

-Başladığınızdan belli ağılıyorsunuz kardeşim. Herkes suçlu, bu muhteremler sütten çıkmış ak kaşık. Başlarına ne iş gelirse başkası yaptı. Her defasında aldatıldılar, her defasında kandırıldılar. Ağlaya ağlaya bugünlere gelindi, ilginçtir ‘küçük Emrah’ gibi hepsi, ‘küçük Emrah’ büyüdü, bunlar ağlamaya devam ediyor. Gelin demokratik usullerle, siyasi arenada halkın karşısında, milletin karşısında karşı karşıya, yüz yüze kozlarımızı paylaşalım.

“Reza Yarım Kilo Kıyma Gibi Paketlendi”

-Reza bey kardeşimiz yarım kilo kıyma gibi paketlenip götürüldü. Hayırsever işadamı arkadaş cari açığı kapatmıştı, şimdi yarım kilo kıyma gibi hop gitti. 4 gündür muhteremlerden ses yok. Hayırsever işadamının ne yapacağı, ne edeceği, nasıl gitti, niçin gitti sorusu bir kocaman soru işareti gibi hepimizin başında asılı duruyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.03.2016 13:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol