'BABAMI YEDİRMEYECEĞZ...'

Önceki hafta 'Babama ben bile ulaşamıyorum' açıklaması yapan Bilal Erdoğan, bu kez de 'Abdülhamid'i yediler, Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz' dedi.

04 Mart 2018 Pazar 22:19

İstanbul, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde II. Abdülhamid'in ölümünün 100'üncü yılı dolayısıyla "Son büyük sultan Abdülhamid Han'ı anlamak" adı altında bir anma programı düzenlendi. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Abdülhamid'i yediler, biz Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, "Sultan Abdülhamid'in o günün şartlarında emperyalizmin tekerine çomak sokuşu bugünün dünyasında Tayyip Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' haykırışını akla getirmektedir. Adülhamid'i anlamak demek Türkiye'nin son 15 yılını, Ak Parti iktidarını, Recep Tayyip Erdoğan yıllarını anlamak demektir. Kudüs'ün düşmesi için Abdülhamit hanın gitmesi gerekirdi. Müslümanların birliğini kaybetmesi için 'Kızıl Sultan' jargonuna ihtiyaç vardı. Müslüman ülkelerin sömürgeleştirilmesi için onu kendi çocuklarının yemesi gerekirdi. Bir büyük tarihin, dönemin tarihçiler tarafından 'Pax Ottomana' denilen barış düzeninin çözülmesi için Abdülhamid Han'ın uzaklaştırılması yeterliydi, yetti de. Ancak Abdülhamid Han'ı yediler, biz Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz" diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.03.2018 22:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol